mitt tjugohundratio part 2

juli - jag var superbrun och blond... 

jag & louise var på p!nk på ullevi. helt klart ett av dom bästa minnena, helt underbart!

konserten...

augusti - tävlade i ett lerigt strömstad. vi bodde i husvagn på en leråker. tävlingen gick desto bättre, hade 2 av 3 placeingar med mig hem tror jag :-)



oktober - var på bröllop

september - jag och zip debuteade internationellt på baltic cup. vi kom hem med 3 felfria rundor & 3 placeringar... en helg värd att minnas :-)

fortsatte vara beroende av p!nk...

december - blev brunett & klippte snedlugg

och idag firar jag nyår med familjen & linus :-) ♥


mitt tjugohundratio, part 1

januari - åkte mycket skidor med lundeskog. filmade videos när vi halvt slog ihjäl oss, alltså... helt awesome ;-)



mars - jenjen som jag saknat var här & vi hade dunderkul! 

april - debuterade MsvA och rev sista hindret i grunden. hatade mig själv för att jag var så nära SM-kvalet och ville bara skjuta mig för att jag red så dåligt haha!

maj - firade 1 år med älsklingen, älskar dig!!

var i stockholm med resten av 9:orna!

tog min revanch i skogslotten, där vi satte dubbelnollan i MsvA och kvalade till SM! nästan glädjetårar... var en kanonhelg som aldrig kommer glömmas!

lycklig...

juni - solade hemma hos lunde i värmen. badade och hade det allmänt underbart

to be continued...


ZIP

fick en kommentar angående hur zippen mådde. och han mår fint, han är som ett enda stort krutpaket just nu, så aao han är pigg & glad!

ååh är så tävlingssugen!!

*arg*

åååååh.... ziip.......

it's so hairy here?




ett litet erkännande

detta är nya drogen... när man väl börjat går det inte sluta ;-)



en sträng av

detta hände mig häromdan... en sträng gick av bara sådär. satt o kollade på tv sen hörde jag bara att det knäppte till och så var strängen av. nu är gitarren varje fall omsträngad, dock blir den ostämd HELA tiden... lär mig o stämma gitarr iaf. går det bra eller?



SKV

har varit i skövde hela dagen, kollat på möbler... jättekul. nu har jag precis duschat, blir mys med linus resten av kvällen & lite sonic spelande. peace!
bjuder på en juloutfit

utelåst

sitter hos farmor och farfar och firar jul, har precis käkat och sitter nu o tittar på reprisen av fångarna på fortet. har förövrigt frusit ihjäl lite halvt idag. när jag kom hem så hade jag inga nycklar eftersom alla skulle va hemma men så vart det inte. så jag fick gå in i garaget, ha ha. jag hade datan i väskan så sysselsättningen var harpan, lite cambilder & filmer osv... haha, lite patetiskt ;-)

not so fun right?

Ledigt

Blir en bloggfri dag idag, har firat jul med linus släkt och ska bara mysa framför tv och öppna paket nu. Godnatt :-)

svar på kommentar

Sanna: vad önskar du dig i julklapp?:)
Svar: hmm, har inte önskat mig något spec. önskar mig pengar, sen har jag valt ut lite julklappar till mig själv. kom på igår att jag önskade mig en stålsträngad gitarr... men lite svårt o kunna fixa det nu haha. får spara, eller önska mig det nästa år! :-)

speciell jul, men vi myser te´t

2-3 personer är sjuka i vår släkt så jag, mamma & pappa får fira jul själva även fast mamma är sjuk. vi har heller ingen gran eftersom vi renoverar hela undervåningen så har vi inte kunnat ta upp granen. jag fick dock ställa ut min lilla gran i vardagsrummet och lägga paketen under den. gulligt :-) GOD JUL på er!





sista julfixet

nu är min lilla gran klädd. har smäckt i mig lite julmat och sitter nu o tittar på uppesittarkvällen med familjen. mysigt :-)



plockgodis från min b-day

by the way, (detta har dock inget med inlägget att göra) men jag svarar inte på anonyma kommentarer, även fast det är snälla kommentarer. om man undrar något så svarar jag gärna, bara man säger vem man är :-)







(gbg-horseshow biljetter)




där satt den ;-)


...? ;-)

haha underbart

"it's t-shirttiiime!"

Luciana Diniz - inget träns?

va i? inget träns? någon som vet va detta är för nytt grejs? finns ju bara tyglar & bett på "tränset" någon som kan ge en förklaring? haha





bilder: google


rock by sweden

den här snyggingen fick jag av min fina pojkvän i present. förbjöd honom att köpa den pga prislappen egentligen, men han lyssnade inte... men måste medge att jag är stormförtjust & att jag fortfarande älskar honom lika mycket även fast han inte lyssnade ;-)

♥♥


vi kör en foki. "Dagens Sötis"


såhär såg min mobil ut igår natt...




önskat inlägg - hästar jag haft

Tovdals Matcho
Vi köpte han när jag var 10 år. Då var jag väldigt rädd, hoppade inte högre än 40 cm. var tvungen att ha en lugn o trygg häst, och då var matcho perfekt. vi hade inte tänkt att hoppa så höga klasser eftersom jag var så rädd men sen ville jag bara mer och mer uppåt. Vi tävlade upp till nationell MsvB, vinster & placeringar upp till nationell LA. - Om jag inte hade lärt mig rida på Matcho hade jag inte klarat zip. Det var Matcho som lärde mig rida.





Munsboro Lyons
Köpte Lyons när jag var 11 år för att ha som ett komplement ungefär. Lyons var en äkta nallebjörn, gossade med katterna i stallet osv, en riktig mysponny. Vi tävlade upp till LA med vinst och placering. Sålde han efter ett år då vi inte riktigt klickade. Han såldes till Danmark och det gick jättebra. Tyvärr fick han en gaffelbandsskada för något halvår sen och var tvungen att avlivas när han aldrig blev bra efter igångsättningen :(


 
Oh Just Zip Me Up
Zip köpte vi när jag var 13. Han hoppade knappt runt LD när vi köpte honom, han är väldigt speciell och ingen förstaponny. Pigg, väldigt känslig i munnen och för hjälper. När jag satt på han första gången undrade jag vad det egentligen var vad jag satt på. Det var luftsprång, blocksprång, bakutsparkar, man kunde inte ta ett tygeltag utan att det hände något. Men sen när jag hoppade honom... jäklar! då skulle jag ha han. Vi tävlar nu upp till MsvA med placering, vinst och placeringar i MsvB. För att komma dit vi har kommit ligger det mängder med dressyrlektioner och slit. Men det har gett payback :-)










PUSS!

har firat min birthday hela dagen :-) nu ska jag och linus fixa lite gott käk & köpa godis. sen blir det mys framför robinson resten av kvällen. peace!

23.51

min dag om 10 min! so you know... nu ligger jag under täcket och har precis börjat kolla på filmen man aldrig kan tröttna på. ni kan ju gissa vilken :-)

idag & igår

nu har jag kommit hem. vi har gått runt i skövde lite. ätitt på restaurang... vi fick inte maten på en timme ungefär så blev ganska sent. nu är jag hemma varje fall och ska bara slappa resten av kvällen. puss!
såhär såg gårdagen ut

storstädade...

och hittade äntligen mitt swarovskiarmband!! lycklig

sista bilden är från idag :-)

15.39

destination skövde. uppdaterar senare!

Mobilblogg

Blogg.se strular så har inte kunnat blogga på hela dan... Slänger in en liten snabbis update från mobilen så ni inte tror jag är död ;-) får hoppas det funkar imorgon. Natti

plugg

gillar inte energi & energiformer... hörs imorn. godnatt :-)

watch out, the tiger is here

morr?


look like the tiger

har just kommit hem, ska ta tag i NOn som ligger o väntar. sista läxan för terminen, yay.

fulaste skorna...


just because she's awesome




face it

börjar med att ta in ponnyn från vinterkylan, följs utav tvtittande... världscupen på 1an som börjar kl 5. ska även skriva på uppstasen om andra världskriget. peace!

if you can't see me, you can't read me

i can't see clear anymore


we heart it


yesterday

såhär såg gårkvällen ut ungefär, detta åt jag och min loverboy medans jay fick dominera scenen på tvn! tyckte ni att rätt person vann idol? :-)

that's hot!


happy toes


n o v e l l

har just kommit hem från hoppträning, zip var pigg & fin :-) nu måste jag skriva klart novellen som ska va inlämnad på fredag...

no time to blog

kvällen har bestått av och kommer fortsätta att bestå av matteplugg & lära in manus. köss

häää

hittar ni min snygging eller? hahah ;-)
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!
btw, videon är gjord av mike :) 

colourful

3 colourful things

från: nelly.com

NAILS


hairy

just nu... pluggar som ni ser. ska ta tag i matten nu &()#?=/&%( ciao!

my new hair

såhär ser nya färgen ut :-)

brunett

smakprov på min nya hårfärg, slänger in bättre bilder imorgon ;-)

klippning

nu ska jag åka iväg o klippa mig! hörs senare

music over and out.

my chemical romance - SING

efter att ha hört den på mtv ett antal gånger så har den fått ta plats i min spotifylista & spelas nu flitigt i högtalarna.

Sing it for the boys, sing it for the girls
Every time that you lose it sing it for the world
Sing it from the heart
Sing it 'til you're nuts
Sing it out for the ones that'll hate your guts
Sing it for the deaf
Sing it for the blind
Sing about everyone that you left behind
Sing it for the world, sing it for the world


that's my loverboy! ♥


brrr

december. ridet zip ute i vinterkylan så fingrarna blev kritvita, såg knappt något, hääärligt. det snöar inte iaf, så det kunde ju varit värre... blir lite plugg nu. puss ♥ 

RSS 2.0