UPPIS UPPIS

PLUGG med Sandris blir det resten av timman som vi är vakna!

I'VE GOT A NEW FAVORITE DISH

Stentuff dag må jag säga. Skolan som innebar fem lektioner gick ganska segt. Sen körde eftermiddan igång i hundranitti. Började med ett tufft träningspass för Pernilla, Polly kändes fin på slutet efter lite jobb. Kom sen hem och åt världens godaste paj som mamma lagat. Jag har en ny favoriträtt, JARRÅ! Så jag fick i mig lite energi för att plugga i princip hela kvällen. Tittade även lite halvt på Top Model och Värsta Pojkvänsakademin. Nu ska jag lägga mig och läsa lite spanska och sen sätta på Masterchef-avsnittet som jag lyckades missa eftersom jag tränade idag. NATTI! ♥

SKRILLEX COVER

Skrillex, Scary Monsters and Nice Sprites, by Pinn Panelle


I NEVER THOUGHT THAT IT'D BE EASY

Lookbook.nu

EN FIN FÖRSTA ADVENT

Har haft en fin första advent, och den kommer jag fortsätta nu, med lite fifa. Mys!

DOWN TO EARTH

"So we fight, through the hurt,
And we cry and cry and cry and cry,
And we live and we learn,
And we try and try and try and try,

So it's up to you and it's up to me
That we meet in the middle on our way back down to Earth"

NEVER LET YOU GO!

Sitter hemma med Sandra och har en illsoft kväll. Startade med god mat och fortsatte den med bra film osv! Nu sitter vi och sjunger, funderar på att sätta i singstar. Girlsnight? Men jovisst :-D

BREAKING DAWN LAST NIGHT

Åh åh åh. Filmen igår var dunderbra. Jag grät av och till hela filmen... jo, sånt är man bra på. Älsk vände sig mot mig och fråga: Gråter du? Som svar fick han: Neeh... *snyftningar* haha, sån är jag. Ne men filmen var hur bra som helst och levde upp till mina förväntningar! Efter det slutet så vill man bara se mer mer mer, sp Part 2 kan gärna komme ut nu... Har visserligen läst böckerna men det är ändå spännande! Hur som helst, den var kanon och det var en superkväll!

WOHOOOOO

STRESS! Sitter just nu och slänger i mig lite  mat efter stressande sen kl elva. Har ridet båda hästarna och nu ska jag och Visse snart iväg för att titta på BREAKING DAWN, AWESOME!!

WE MADE YOU

3 minuter och sen sitter jag bänkad framför tvn i en timma, Masterchef it is. PUSS!

LOOOOVE WEEKENDS

NOW: Off to stable! Är på sånt himlans bra humör också. När veckan drar sig mot slutet mår man sådär illgott. De där tre dagarna i helgen har jag börjat värdesätta som tusan (även fast inte fredag räknas till helg, men jag har en förkärlek till fredagar...) Helgerna går väldigt fort men jag bara älskar dom. Nu ska jag sticka, tjingeling!

I BEEN SITTING HERE NOW WAY TO LONG GIRL

Lookbook.nu

SÅNT SOM GÖR ENS DAG

Update: Vi har engelskalektion och ska titta på American History X, TJOBELIHO!

TODAY, MY OUTFIT IS BLACK

Tröja/Unknown Brallor/Gina T Blus/Vila Halsband/Snö

SNEAK PEAK


THIAGO SILVA ♥


STUDIETEKNIK

...jag tror på den här. Imorgon har vi samhällsprov, tjohej vad jag är taggad på att bli av med det. Kunde även bocka av matteprov från avcheckningslistan idag, apskönt. Och det börjar dra sig mot lov känns det som, första advent i helgen till och med. Fysjutton vad mysigt! PUSS!

I DON'T WANT TO BE

Sticker bort till hästarna fort som tusingen för att hinna ut i skogen innan det blir mörkt. Regn och rusk, det blir nog mysigt. Wish me luck!

NEW MOON

Myskväll med älsk & New Moon rullandes på tvn. Det blir fint!

BREAKING DAWN

Nu börjar jag tröttna på att veta att alla har sett den och INTE jag. Tänkte sett den igår men vi var ju på Oden istället. Men nästa helg, DÅ ska jag se den, Tjobeliho!


OH, CHARIOT

härligt med helg! Tog en lagom sovmorgon idag och sen red jag och Lundan och Monika ut. Dagen har fortsatt med bara pluggande och även lite fifaspelande. Har fått en hel del gjort i varje fall så nu har jag blivit några kilo lättare efter att ha avlastat plugget. Ikväll får vi lite främmat, så det blir god mat snart. Efter det åker jag och Sandris iväg till Falköping och tittar Oden :-) Ha det fint!

LÖRDAG EFTERMIDDAG, HÅRDPLUGGAR...

Coldplay - The Scientist, den här låten kan man nog aldrig lyssna sönder. Har alltid varit bästa låten som tagit plats i min spotify "chill-playlist".

STRESS

Nu drar jag och Sandra iväg till Falköping för att titta Oden cup, tänker inte missa bussen så ska stressa iväg nu, tjaaaao!


WELCOME HOME

Update: Slutat skolan och ska nu klä på mig en massa tjocka kläder och sen åka iväg till stallet i KYLAN, brrrr. Lateroo

NATTI

Jag kommer sova galet gott i natt. Är hur trött som helst, Godnatt på er! ♥

MASTERCHEF

Sitter och pluggar religion och planerar i kalendern inför vad som händer i helgen. När hästarna ska ridas, kompisar, plugg och så vidare. Ska fortsätta med det nu och studa lite mer på religionen. Får väl bläddra lite i samhällsboken också innan ett Masterchef program rullar igång på Tv3-play :-)

HOME EARLY

Åh vad jag älskar att sluta tidigt. Så nu ska jag ta i tu med massa plugg inför nästa vecka. Ikväll ska jag träna Zip för Hacke och sen blir det lite chill framför Masterchef om jag har lyckats plugga färdigt! Häääärligt ♥

LISTEN WHAT I SAY OH

Favorit i repris.

TRÄNING STÅR PÅ SCHEMAT

Skyndar iväg till stallet efter en seg skoldag. Har fått ett prov avklarat idag så det var mycket gott. Bara tre kvar näste vecka, he he. Ikväll blir det något roligare än plugg, nämligen träning! cyaaa

SCARY MONSTERS AND NICE SPRITES

Lookbook.nu

TRÄNING OCH PLUGGANDE

Mycket plugg och lite timmar. Men det är bara lite repetition idag inför provet imorgon så det känns bra ändå. Har hunnit med en dressyrträning också, Polly var toppen. Ska fortsätta repetera lite nu och sen ta det lite lugnt och även sova, kan ju vara bra det. PEACE.


OUTFIT OF THE DAY

Tröja/Unknown Transparent skjorta/VILA Brallor/Gina T

CONGRATULATIONS

Idag hurrar vi för min pappa som har birthday. Det blir lite firande med god mat som kommer avslutas med glasstårta som efterätt. Mumsmumsmums! Masterchef börjar ju även ikväll, ett av mina absoluta favoritprogram. Älsk kommer även hit lite senare, så det blir nog en mycket bra kväll tror jag! Men innan detta ska jag hinna plugga lite och duscha. Soo, blog u later och GRATTIS PAPPA!
Två, av mina tre favoritkillar!

I PUT YOU IN THE MIDDLE OF MY SPOTLIGHT

Efter några timmars kikande på ett spännande ponny-SM så ska jag ta itu med lite plugg nu. Har två prov nästa vecka som ska sitta som en smäck! Veckan därpå väntar även tre prov så jovars, det finns lite att göra. Ikväll kommer även min pajk hit som jag har saknat. Det blir fint! ♥

HOME FROM ALINGSÅS

Det blev en felfri runda i debuten i 1.15 idag. Fin Polly! Nu är jag hemma och väntar spänt på att SM-finalerna från Helsingborg ska börja... vi hade tänkt åka ner dit idag och tittat egentligen men vi fick förhinder, jag ska istället sitta och följa det via Equipes webbtv, det går bra det med. Kommer bli en spännande final så det ser jag fram emot att spendera några timmar framför! :-)

TIME TO SLEEP

Dags att sova, ska upp supertidigt imorgon. Dying. Godnatt på er!

TAKE ME TO PROM DARLING


Love being serious...

FIN PÅLLA

Idag stog träningshoppning på Karleby först på schemat. Polly kändes jättefin och hoppade runt felfritt. Vi laddar inför imorgon då det blir Alingsås och debut i 1.15. Spännande!

DANCE WITH ME PLEASE

Jag och Sandri har haft en fin kväll med idoltittande och massa prat. Slutade med att balklänningen/avslutningsfestsklänningen åkte på och jag modellade redigt seriöst. Ni skulle sett... fast nja, ni klarar er nog bra utan det. Bjuder kanske på lite bilder imorgon för nu ska vi sussa. Jag ska ju upp tidigt imorn och tävla! Natti

SOME INSPIRATION

Lookbook.nu

ROBINSONFINAL, WITH FAMILY

Efter lite pluggande drar jag mig neråt för att titta på robinsonfinalen med familjen, mys! Och imorgon är det fredag vilket får mig på så förbannat gott humör. Ska tävla både lördag och söndag så det blir upp tidigt men det är det helt klart värt. Vi ska till Karleby på lördagen och Alingsås på söndagen med Polly, blir spännande! Nu ska jag kila ner, ha det fint! ♥

SOME DETAILS


MYCKET ATT GÖRA

Har haft fullt upp med träning och plugg idag. Nu ska jag bara ta det lugnt en stund innan det är dags att sussa. Ska bli riktigt gott. Ha det fint hurni! ♥


LIVIN' IN A TEENAGE DREAM

Bästa du, älskar dig förhimlans mycket ♥

MÖRKER

Så skönt att sitta inne i värmen med ljus och bra tv-program, mysigt. Jag och Lunde var ute i det kolsvarta mörkret och red förut. Tur att vi var två, annars hade jag inte vågat rida ut haha... Vi hade det skoj men kanske med lite rädsla långt inne. Hur kommer det sig att allt blir så mycket läskigare när det är mörkt ute? Det är precis samma miljö, den förändras ju inte. Kom att tänka på att i många skräckfilmer utspelar sig nästan alltid de skräckinjagande scenerna på natten eller när det är mörkt ute för att det är skrämmande. Varför är det så egentligen, varför är mörker läskigt? Hur som helst... Vad tycker ni om mörker?

LITEN UPPIS

Right now - Fifa med älsk :-)


WORK IT HADER MAKE IT BETTER

Lookbook.nu

HICKSTEAD...

R.I.P

EMA:s

Har precis tagit ett break från pluggandet så nu kikar jag lite halvt på EMA:s. Tror att Red Hot Chili Peppers skulle uppträda om jag inte hörde fel, och det vill jag inte missa! Förresten, just nu kommer Lady Gaga upp på scenen och har sjukaste klädseln nånsin. Haha, jag tycker att hon är stentuff den där!

TAKING A WALK

Sådär ja nu har jag bara suttit och lyssnat på bra idol-musik som jag på något vänster lyckats bli beroende av,(Amanda F & Moa). Och inte har det blivit något plugg gjort. Istället för att plugga drar jag nu ut och går med mor min. Snyggt jobbat Lajsa. Men det blir nog väl! Lateroo


MY HORSES - POL STAR (56)

Då tycker jag att vi kör på inlägget som jag lovat! Så jag ska berätta lite om mina två pållar.
Börjar med Polly, även kallad Pållan. (Världens fulaste smeknamn men det är trallvänligt...) Hon heter egentligen Pol Star, e. Carson Ask & Pensé, (Maraton 600 morfar) och är en unghäst som vi köpte i slutet av maj. Hon är 6 år och hade startat 1.20 när vi köpte henne. Vi har än så länge tävlat upp till 1.10. Jag har inte ridet storhäst något innan vi köpte henne så vi tar det lugnt, vi vill vi vill få fina rundor och hitta ridningen!
Här är en film från Falköping som jag glömt lägga upp oxå. 1.10 m 0+1 och 9:e placering. Detta var första avdelning A:n i 1.10 som jag red på henne. Red väldigt långsamt i omhoppningen så därför ett tidsfel. Får se om det kommer upp ett inlägg om min andra häst Zip idag, annars kommer det en annan dag. Håll utkik och ställ gärna frågor :-)

Kan slänga in ett väldigt försenat svar på kommentar här också:
Vad använder du för sadel och bett på dina hästar?
Svar: Jag rider i butésadel på båda hästarna och vanligt tränsbett hemma. Zip går på ett ännu lite lättare bett på tävling (tredelat gummibett) då han är så känslig. Polly har ett lite starkare på tävling så jag ska kunna få håll på henne lättare, vet inte exakt vad det heter! :-)

HARRY POTTER

Sitter och tittar på Harry Potter med Älsk, Johanna och Julia. Har blivit en hel del godisätande också, mys!

 


SURE IT'S TRUE, I NEVER PLAY TO LOSE


AH AH, AH AH

Tusan vad bra hon är!!! Amanda Fondell - My Man

BLOGGRAPEAD

Damm it! Jag blev bloggrapead av Mike igår som ni nog la märke till. Jag och Sandri åkte bort till Visse och Mike på kvällen, och jag hade glömt logga ut bloggen så då passade han på den rackarn. Har en spännande historia från igår också kan jag säga. Min moppe la nämligen av och vi åkte i 20 km/h mysigt i ett kolsvart Baltak(!!) Vi var lite smårädda i början men sen slappnade vi av och kunde småskratta åt situationen istället men visst var det läskigt. Hemresan blev på samma vis, tog nästan en halvtimme att komma hem haha... men vi hade det ju roligt iallefall!
Eftersom min moppe då är lite sjuk så kommer älsk och hämtar mig ikväll, snäll som han är ♥ Så nu ska jag göra iordning mig. Ha det fint hurni!

bäst

Mikael Rundberg är en aningen bäst! bara så ni vet!

AMANDA F!

Sitter framför tvn med Sandri och kikar på idol. Och jag måste säga att Amanda Fondell växer som sjutton hela tiden! Jag tycker hon är skitgrym och bara gör sin egen grej, löv it. Nu börjar det igen så nu ska vi titta vidare och vänta förväntansfullt på dom andra :-)

I'M FLAMMABLE I'M TNT, LIGHT UP


DESTINATION STABLE

Nu drar jag iväg till hästarna för att fixa stallet innan jag och Lunde sticker ut en tur i skogen med båda två. Blir roligt, vi har inte träffats på länge och speciellt inte ridet. Jag kanske var i 13-årsåldern senast vi red ut tillsammans haha... Laterooo!

JUST LOOSE IT

Efter att ha dunkat in lite plugg i huvet igen så hade jag tänkt mig att spela lite fifa. Åh, jag kommer bli beroende av det här haha... hmm, awesome!

NYÅRSLÖFTE

Det här med att leva upp till sina nyårslöften är jag inte den bästa på. Jag bestämde mig för att bli vig till 2012 och kunna gå ner i spagat. Och det har ju gått, sådär. Jag har börjat lite smått att tänja på gränserna nu och det är två månader kvar. Jo men hej, kylskåpet ska förvandlas till en lealös varesle inom 60 dagar. Det här blir nog spännande. Såhär såg det ut förra veckan en dag med Sandri, när jag tog tag i mitt löfte!
Blev dock smsande istället...

FIFA

Idag har jag spenderat stor del till att sitta framför tvn med en spelkonsoll i handen eller annars bara softat. Detta med min man bredvid mig som spöade mig på fifa gång efter gång, men jag var nöjd där ett tag när det blev 4-1 (till han givetvis men ändå, han är grym så det är bra för att vara mig...!). Fast jag har inte enbart legat och latat mig utan jag gick upp vid 8 och åkte bort och fixade stallet + red Zippen. Ikväll ska Polly träna för Hacke och innan dess ska jag ha hunnit plugga. Så det ska jag sätta igång med nu, sålänge får ni lite lookbookinspo!
Lookbook.nu

FIN DAG

Dagens shopping i skövde blev bussresa dit och hem plus lunch. Jo jag är inge bra på att ta beslut när det gäller kläder så därför kom jag hem tomhänt! Sen är jag ju byxfreaket själv så om jag inte redan hade haft för många brallor i garderoben hade gärna 3 par fått hänga med mig hem idag. Men icke, jag ska inte köpa en byxa till (på länge!). Stötte på ett par kanonsnygga silverbrallor idag, men dom fick stanna kvar i affären och bara vara ögongodis. Men sånt behövs ju det med I guess! Vi hade det trevligt varje fall, jag och Sandri. Hon är awesome!

SKÖVDE

Nu sticker jag och Sandri till Skövde för lite shopping eventuellt! Blog u lateroo :-)

I'M COOLER THAN ICE

Efter slapp hos Visse igår och 4 dagar utan plugg, i princip, med Jennie måste jag ta itu med en hel del nu. FY vad mycket det är egentligen. Blir så grymt stressad av att bara tänka på det och veta att det är något hela tiden! Anyway - nu ska jag PLUGGA!


RSS 2.0