CAT AND MOUSE

Lite deppigt. Kommer hem med lite feber efter att ha ridet... ligger nu begravd under 3 täcken, tjohej. Men det funkar ändå. En go film att se på eller några avsnitt av Sons of anarchy funkar oxå, har iförsig sett klart alla säsonger ju men skadar inte att de igen. LÖV IT.

TAKE ME HOME COUNTRY ROADS


pictures, weheartit.com. collage, by me

I MAKING PLANS

right now... kom hem från jönköping för ett tag sen. moppehjälm och lite nytt att fylla garderoben med hängde med hem. känns bra. nu åker jag mot stall hagaberg och rider lite hästar, peace!


ALL THAT I WANT


WAAAAH!

"Boken om mig", klar! Bilden, klar! Bara SO-prov och nationella i matte kvar. Jihaaaaaa, pustar ut och smajlar. Kom nyss hem... har precis slängt i mig lite käk. Ska snart åka och rida Zip och även Majken, blir spännande :-) Blog u later!

NU KÖR VI

Nu jäklar pluggas det här hemma kan jag lova er. Ska få klart skiten nu!! Har bara 1,5 kapitel kvar på "Boken om mig" sen ska jag bara måla klart till bilden som går fort och även läsa lite på SOn. sounds good right? rock n' ruuuuuuuuuuuuule

DON'T WANT TO WAIT ANYMORE

springtur ute i kvällsluften, extremgött. skriver något kapitel på boken om mig, pustar ut över att allt snart är klart. andas djupt. inte långt kvar nu!!


JAG BÖRJAR TRO ATT VI KAN GÅ GENOM ELD


pictures, weheartit.com. collage, by me

ASGRYMHELTUNDERBAROCHBÄST

Oskar Linnros - Genom EldLEVER LIVET

ja det är precis det jag gör. dagen har inneburit headset i öronen med favoritmusiken rullandes. har kommit något steg närmare solbränd kropp. underbart, jag bara älskar. älskarälskarälskar!


I THINK IT'S POSSIBLE


NJUTER

har tillbringat eftermiddagen i solen med sandri. stekande och badminton körde vi på idag. apgött. underbara väder!

TIBRO

Lånade Monikas storhäst Lilleman idag och tävlade med. (Ja han kallas för Lilleman, är ca 1,75 hög haha...) Tävlingen gick bra iaf, var bara clearround och var felfri på hinder men underlaget sög så gjorde en volt. Men Lilleman var kanoooners :-)
hahahahahah... kan inte sluta skratta åt den sista bilden, mina ben ser ut som jag venne vad! Sandra har tagit bilderna för övrigt, hon var med och hjälpte till lite idag, kuuuuungligt :-)

WELCOME TO THE FAMILY


photos, weheartit.com. collage, by me

OPPOSITES ALWAYS ATTRACT

GLAD PÅSK! :-)


BREATHING YOUR LOVE


pictures, weheartit.com. collage, by me

SVAR PÅ KOMMENTAR

Anna: Lilleman, är det Monikas häst Strauss? :)
Svar: Ja det är det! :-)

WHO KNEW

snabbis update... kom hem för en stund sen. har ridet 2 hästar och strögat runt på moppen med sandra! nu blir det fotbollsmatch me sandriii ♥

LIVIN' ON THE EDGE

pictures, weheartit.com. collage, by me

HEST

dagen har bestått av hästar all in. riktigt hästnördigt faktiskt. red Z först sen en storhäst och sen hopptränade lilleman. har gått kanoners med allihop! nu sitter jag och sandra hemma och chillar, blir väl filmtittande snart! peeeeace


PARTY ROCK ANTHEM


pictures, weheartit.com. collage, by me

GLAD TJEJ

gjorde uppskrivningen på moppekörkortet idag och gissa vad!? godkänd!! nu saknas bara moppen men den hämtar pappa imorn så det är inte långt kvar :-) tjoho!


LUNDES B-DAY

grattis bryden, 17 år!! :-)

REMEMBERING SUNDAY


pictures, weheartit.com. collage, by me

SPECIAL

crochet/transparent. annorlunda, men gillar. gillar starkt.

FÖRSÖK ATT ÖVERTRÄFFA DET, JA

njuter av varm vårsol och tussilago i vägkanten. påsklov, med en jäkla massa plugg men vad gör det. det känns helbra ändå. nu drar jag mig bortåt zippis för en mysig skogtur i det underbara vädret! latero

ONCE

efter en shoppingdag i jönköping så släpar jag mina trötta ben till zippen. har gått i hundra miljarder affärer, men ändå så kommer jag bara hem med en stor shoppingpåse från en affär. men det känns helschysst ändå.
 

BEAUTIFUL ONE


pictures, weheartit.com. collage, by me

STEP 2 OF 3

uppkörningen gick bra igår & jag var godkänd så nu är det "bara" uppskrivningen kvar. läskigt. nu sitter jag och inväntar att jennie ska komma hem från greva, hon är här i helgen! blog ut later :-)

ROCK N' RULE

hey ho let's go. time to stop think and just shut up and drive. wohoo, nu kör vi!

typ såhär? haha hittade den här nyss. 4e klass, tuff brud!


SNIGGING

jag ska köra upp imorgon, (moppekörkortet) fyfasen, är skitnervös!! nu måste jag fortsätta plugga... hoppas på att jag överlever morgondagen, ne men det går säkert skiitbra! (SKA va positiv) PEACE

THAT IS HOW WE WANT IT


photos, weheartit.com. collage, by me

TELL THEM ALL I KNOW


photo by me

WORDS

kan inte svara på några frågor kring ridningen just nu för jag vet inte vad som händer helt enkelt, det är svårt allting. men tack för värmande kommentarer, ni är helt underbara!

MADDI JANE

maddi jane - impossible

Tell them all I know now, Shout it from the roof tops, Write it on the sky line

I STILL BELIEVE

chillin'. har legat och solat i några timmar, helt suveränt. nu blir det lite skrivande på bilduppsatsen och svenska. mycket tilltalande. och jag har ingen aning om vad som hände igår. men det gick inte bra, det är en sak som är säkert!

FIX ALL THOSE LIES

THIS SUX. med andra ord - tävlingen gick skit åt helvete. woho?


SO PUT IT ON ME

sitter o väntar på falkis. blir väl en chill kväll som alltid med lite film och tjöt! förövrigt så har jag ängnat mig åt att tvätta ponny och packa inför tävling idag, ska hoppa en LA i jönköping imorgon :-) uppdaterar er med resultat & troligtvis film när jag kommer hem från tävlingen. nu ringer det på dörren! peeeace 

SONS OF ANARCHY

den här fina bilden har sötsandra gjort! stämmer helt okej va? hon tycker nog jag har blivit lagom nördig... såg 6-7 avsnitt på 2 dagar ganska nyligen. inte helt okej kanske. fast jo. nu slänger jag igång första avsnittet på säsong 3! WAH!

BEGGING FOR MERCY

i don't know what you do but you do it well!

pictures, weheartit.se. collage, by me.

SATELLITE HEART

go dag förutom att skolan segade sig. och att en del lärare vill man bara !%/&"(%/(#!! *sur*. men annars är det chillt. dressyren gick bra med zip, det går framåt med moppekörkortet, nationella börjar gå mot sitt slut, you name it. det går bra nu!


THE DIRT WHISPERED


pictures, weheartit.se. collage, by me

I'M SMILING BECAUSE OF YOU

stänger körkortboken och försöker hålla ögonen uppe. skulle kunna somna på 3 sekunder, sitter lagom gött i min goa fotölj. men ska försöka pallra mig iväg till Z nu! PEACE

från idag

THAT IS FANTASTIC

wunderbara wäder. drog till trafikskolan efter skolan, gick över förväntan. de börjar sitta nu, yeeeah. hade tänkt dra till skövde i eftermiddag också, men det blev ändrat. så kanske ska sätta mig lite i solen nu. we'll see!


bilder från idag

I CAN GO FOR MILES GEORGEOUS


pictures, weheartit.se. collage, by me

HOPING

det är ju i försig bara söndag än, men det kanske kommer lite vårvärme snart trotsallt!

NEW DAY

morning people! börjar dagen med att städa mitt rum, sånt som gör ens dag liksom. aproligt. nej men det funkar ändå, allt funkar med musik. rock n' rule.

MAKEOVER

har gjort om lite i bloggen, om ni inte kan se det, tryck F5 så uppdateras det ;-)

STAND YOUR GROUND AND FIGHT

linkin park - faint


pictures, weheartit.se. collage, by me

THE RUMOUR.

vaknade vid fem ungefär, kändes lite konstigt att vakna och se att klockan var 17.00... men nu är jag pigg igen! åkte och red zip när ja vaknat till lite o nu har jag precis käkat. blir chillkväll framför tv & film resten av kvällen, wunderbart.

09.18 - TIME TO SLEEP

kom precis hem, nu säger jag godnatt & så uppdaterar jag senare! pyss.

BAD UPDATE.

blir kass uppdatering idag, lanar i skolan ;-) peeeace

RSS 2.0