I'M ADDICTED TO THE RUSH YOU GIVE ME


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

YOU WANTED A SHOW

HEEJ på er! Hur e livet? Mitt är stress idag, men humöret på på topp! Har grejat en massa i stallet, så Zip är faktiskt vit nu för en gångs skull. Han har även blivit snaggad idag och efter det red jag ut. Fin pajk. Kom hem för en liten stund sen och har just satt mig ner och pustat ut för en stund. Ska fixa lite keek nu och sen titta på robinson. Ha vääärldens bästa kväll folket ♥


YOUNGER NOW THAN WE WERE BEFORE

Just nu, sitter och skjuter egobilder. Eller? Nej, ska ta och plugga vidare nu faktiskt, eller "plugga vidare" definerar om det till att läsa några sidor haha. Lät ju som värsta grejen först. Ne nu bara jag babblar snömos här, blog u lateroooo!! ;-)

KANTARELLER & FÖRETAGSEKONOMI

Kom nyss hem från hästarna, Z har fått gå ut i skogen och Pållan fick vila. Nu ska jag dra ner och käka lite goa kantareller och sen plugga lite på företagsekonomin. Tjingeling!


LIL WAYNE SAYIN' HI


I CAN MAKE YOU HOT HOT I AM MADE OF POP POP

Kom hem från skolan för lite mindre än en timme sen, har precis bytt om och ska slänga i mig lite keeek nu. Ska åka bort till stallet och rida Zippen snart och efter det ska Pållan upp på berget och klättra. Blog u later!

HOW TO SAVE A LIFE

Make love, not war

LET ME TELL YOU ABOUT HARDWORK

Gårdagen var trevlig! Vi käkade kanongo mat på Thai-pak, jag blev sisådär lagom proppmätt men det var det värt. Vi hade en himla tur att slippa regnet oxå, för när vi satt på bussen hem SPÖREGNADE det. Heja. Det var en miniupdate om gårdagen... nu ska jag och Sandri gå och lägga oss för imorgon är det skola som gäller igen. Natti!
Sandri, Mike (Chillarn med stort C) & Daniel på bilden!

GREVA

Här kommer filmen! Det enda är väl att pappa har filmat några personer innan och efter, en av de har ägt Polly innan så vi ville se om de såg henne :-) Sen fick jag ta tag i henne några gånger oxå för att jag inte fick riktigt håll, det ser kanske lite illa ut men annars är jag nöjd med rundan!

FILM

Update: Håller på att ladda upp filmen från gårdagens 1m-runda :-)

BABY CLOSE YOUR EYES


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

MATFESTIVALEN

Matfestivalen it is. Har inte vart där på flera år så det blir spännande och se vad vi kan hitte på. Är hemma med Sandri & Visse just nu och vi ska snart röra oss bort mot busstation där vi ska möta Mike. Blog u lateeer!


BILDBOMB FRÅN IDAG

Har varit iväg på Grevagården idag igen och hoppat 1m med Polly. Vi fick till rytmen bra och jag fick ihop henne lite bättre idag, hon var så pigg igår så det gick lite fort. Men idag var hon super! Var nog vår bästa runda hittils, ska slänga upp den på youtube imorgon. Dock får ni se massa bilder idag, Sandri var med och hon fick i uppdrag att fota :-)












PAIN

För ett tag sen mötte jag mitt öde... och vaxade benen! AOCH. Jovars, det gjorde ont men det var inte outhärdligt. Dock blev jag inte så nöjd med resultatet så lär inte göra om det igen, det är inte riktigt värt smärtan haha!

GRYM ROSETT

Måste bara visa den KANONSNYGGA rosetten vi vann idag, tycker den är apfrän! Sånnahär clear-round rosetter borde varje klubb ha, fast med lite olika färger. Skulle vart fett! Tog en hel del bilder och här kommer några, och jag älskar saker som glittrar och skimrar förresten...
Med blixt


Utan blixt


WHEEL IN THE SKY KEEPS ON TURNING

Kvällen tillbringar jag med Sandri, Journey spelas förfullt i högtalarna. Wheel In The Sky ♥
Journey - Wheel In The Sky

Journey - Don't Stop Believing


BLACK & WHITE

Tjaaao! Idag började jag dagen med tävling på Grevagården. Men inte nog med det, vi hade kollat fel på tiden så vi var en timma försenade. Vi gick upp kl 7 och tävlingen började 8, lite smått panik right?? Så vi stressade men vi hann även fast jag var start nr 5. Pållan var jättedooktig iallefall, felfri runda och hon var VÄLDIGT pigg men roligt att hon är på! Efter vi startat så åkte vi hem direkt igen och jag fick göra iordning mig och sticka iväg till skolan, kändes ju helskumt att åka dit efter man tävlat haha. Men missade bara en lektion iaf :-) Nu är jag hemma igen och ska iväg lika fort, zip ska ridas. Latero!


GODNATT

Dags för mig att sova, blog u tomorrow! Natti

NATTEN ÄR UNG OCH JAG LIGGER VAKEN

Tusan vad jag är trött efter några timmars slit! Nu ska jag sätta mig och plugga lite företagsekonomi, duscha och sen sova. Puss på er!

SÅ KOM IGEN LENA!

HEJ från en glad tjey. Vi fick även sluta 1 timma tidigare idag och det satt ju inte fel. Hämtade även ut min dator imorses som vi ska använda i skolan och det var gott att slippa skriva för hand på lektionerna. Gymnasiet I ♥ U... okej första veckan, vi får väl se hur det blir sen när det kör igång lite mer... Nu ska jag ta mig något att äta och sen åka bort & rida Pållan! PYSS

WE ♥ IT


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

WEDNESDAY

Guott att få sluta tidigare i skolan idag! Börjar komma  in i det lite nu och hitta, jobbigt första dan... även fast det är i stan så hittar man inte allt. Ska dra iväg en sväng till Jönköping nu, soooo... blog u later!! :-)

HEY NOW

Chilltime. Trött efter skolan och träningen. Pållan skötte sig utmärkt, duttig. Nu sitter jag och väntar på att älsk ska komma hit så blir det lite film och softkväll. Guuuuuuut!

A MASQUERADE, A MASQUERADE, A MASQUERADE

Dö vilken seg dag det var i skolan, ska bli himla gött att bara dra iväg till hästarna nu. Z ska gå ut i skogen och Pållan ska dressyrtränas för Pernilla. Blog u later!

THIS DAY

Hur var första dan på Rudbeck då? Jovars, information (CHECK). Det bestod skoldagen av, info, info, info. Imorgon ska vi till berget, ja det blir spännande. Iallefall, efter skolan drog jag till älsk en stund och sen hämtade jag Sandri som följde med till stallet en stund. Och vet ni? Jag fick den livrädda lilla stackarn till att leda Polly i typ 15 min medans jag byggde lite småhinder. En eloge till henne måste jag säga, för hon var inte ens rädd sen, modig unge! Hästarna var väldigt fina som jag nämnde förut iaf, kanoooonnöjd. Ne nu måste jag sluta skriva. Jag och Sandra ska upp kl 6 imorn. Hej och adjö godnatt, u name it!



POL STAR (56) ♥

Foto: Sandra Falk

MOBILBLOGG - Z&P

Sitter på hästryggen just nu, båda har trimmats på banan och dom har varit kanonduktiga idag, ruligt! Blog u later ;-)

GYMNASIET

Såhär taggad är jag inför gymnasiet imorgon! Okej nu ska va inte va negativa... eller om man är negativ så kan det ju inte bli sämre? Spännande teori tycker jag. Jag som är den positiva lilla jäveln. Klockan står varje fall på 07.00 imorgon. Det blir nog spännande.


I DO ANYTHING FOR YOU DARLING

Tuff dag efter få timmars sömn. Gick upp vid elva och åkte iväg till Grevagården vid tolv för att titta på final klasserna av SM:et. Louise sällskapade mig och mor, riktigt trevligt! Hann gå lång tid på eftermiddan innan vi var hemma och då var det bara att ge sig bort till hästarna och fixa allt. Dom fick jobba lite på berget idag, var kanonskönt att komma ut nu på kvällen och pusta ut lite, bara inte tänka. Helt underbart. Nu sitter jag och myser under en varm filt och bara softar. Nice säger jag.

WE ARE LIKE MAGNETS

Kom just hem från Skövde, blev alltså lite shopping. Nu ska jag snart dra mig bort mot älsk, men innan dess blir det till att köpa lite godis med Sandri och sen drar jag! Peeeace & Love.

MOBILBLOGG

Tjaaao! Sitter just nu på en buss på väg till Skövde. Ska möta upp Sandra där så ska vi ta oss en liten shoppingrunda, blir trevligt det! Uppdaterar mer senare :-)

IV'E LOST A STONE!

Oh no. Big moment. Mitt favvoarmband har tappat en sten...



THE BIG P.O.P

You wanted a show, then you can let go 
I can make you hot hot, I am made of pop pop 
You wanted a show, this is my home 
I can make you hop hop, I am made of pop pop 
My kings and queens, are speaking through me 
Got my degree, the big P-O-P 
Chock, chock, I will never stop stop 
I am made of pop pop



HORSEGIRL 1.0






CUM ON FEEL THE NOIZE

Kom precis hem från Greva. Är ju SM för häst där nu så vi har kollat lite. Nu är jag helt död och ska iväg och rida mina hestisar. Blog u later!


SNAKES

Död eller levande... varför träffar jag alltid på sånna hära trevliga rackare när jag är ute och rider? (JULIDE, om du läser min blogg borde du inte titta ner :-)


KVÄLLENS ROLIGASTE

"PUSSA MARKEN!!"
"JAG SKA INTE PUSSA MARKEN!!"

Hahahah asg

IT'S THE WAY THAT YOU MAKE ME FEEL

Har precis käkat lite och gjort i ordning mig. Nu ska jag sticka iväg till älsk! PYSS



THE TRUTH, IS A TERRIBLE THING

Har haft en rätt fullspäckad dag, men ändå inte. Red Zip på förmiddan och sen bestog eftermiddan av att vara iväg med Pållan. Nu är vi hemma igen och jag har precis duschat och fixat lite. Guott. Blog u later!

FILMKLIPP

Filmen från andra rundan kommer här!

DANI CALIFORNIA


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

GÄSENE

Sitter i bilen på väg hem från Gäsene. Har tävlat Polly 2 st 1m. Felfri båda rundorna, var inte riktigt nöjd med den första då jag red för mesigt så det gick för långsamt och vi fick ingen rytm. Men andra klassen var tempot bra och då stämde allt igen, riktigt nöjd med Pollypållan!

DAGS ATT SOVA NU

Natti ♥

FRIENDS

Jaa är jag inte världens bästa vän... haha... lite smågulligt sådär, nä men Sandra blev glad iaf, tur det! Vi drog även och köpte Ben & jerry's för ett tag sen. Sådär mitt i natten. Hade tänkt betala med mitt kort och kommer fram till kassan, givetvis funkar inte det, lite smått pinsamt. Vi försökte även ta ut pengar ist men då står det att jag har 10 spänn kvar bara. Wheeere is my money??? 5000 borta, aaah. Men det visade sig att pappa hade lånat lite. Så kan det gå!


PAKET & HÅRSPRAY

Paketinslagning, check. Har även sprayat snöret med hårspray så att det ska hålla. Does it work? Vi får se, det är ju bäst att vara på den säkra sidan...


SM

Har spenderat halva dagen på Grevagården idag för att så finalerna, så nu har sommarens SM-medaljer delats ut. Blev en go dag med trevligt sällskap av Louise och hennes mor på läktaren! Kom hem ganska trött sen men drog iväg till stallet och fixade hästarna. Nu har jag precis duschat och ska sticka iväg igen! Peace and Looove 

BIRTHDAY

GRATTIS SANDRI WUNDERBARING FALK, 16 ÅR!!! ♥♥

ERIC SAADE

... Hade konsert i Skara idag, som vi alltså var på. Och jovars vi hade skitkul och det var bra, fast det går ju inte jämföra med P!NK, men bra var det absolut!! Men jag har nog då aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, dom har roliga ideér mina bruds! Go kväll måste jag säga, Tackar för det!











GREVAGÅRDEN

Klar för att dra iväg och kika lite på Grevagården, sen blir jag upphämtad av pappa och brudarna, då blir det konsert i Skara! WOHO, vi taggar! Nu måste jag rusa, tjingeling!

DEADLIHOOD


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

UPDATE

Kom just hem från Grevagården, har varit funktionär halva dagen. Nu blir det iväg och fixa hästarna och sen Kräftans dag i stan. Blog u laater

NYDUSCHAD

Aoh, tog nyss en dusch och nu ska jag nog ta tag i risbusken jag har på huvet! Behöver klippa mig oxå, sadface... vill få långt hår nån gång, vilket är omöjligt!!
 


I'M NOT HERE FOR YOUR ENTERTAINMENT

Trött är ordet, dags att sticka och rida Polly för att sedan kollapsa, PYSS!


DEAR MR. PRESIDENT


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

WE GOING ROUND AND ROUND


Pictures, weheartit.com - P!nk. Collage, by me

TELL ME BABY, WHAT'S YOUR STORY

Stallet är gjort, hästarna, ja rubbet. Fast ändå har jag en miljard grejer kvar att göra idag. Men det är gött, här är vi inte sysslolösa! Tar och börjar med lunch hos mormor och morfar. MUMS, jag är kanonhungrig och kommer få äta världens goaste mat idag, ja ingen är gladare än jag! Hästtvättning och packning står även på schemat innan kvällen närmar sig. Då kommer jag befinna mig på Greva och bygga bana, sen kommer älsklis hem idag också så när jag kommer hem blir det till att träffa han lite, mys! Vi hööööörs :-)


SJUKASTE

Haha galet Allsång på Skansen, gjorde min kväll!

KILLED BY A COP

Så här gick det till när jag rensade ur några lådor med massa gamla grejer i igår. Sandra hade kameran i högsta  hugg. WAOH?


DET DÄR MED SKOLAN

Sitter hemma med Sandri just nu och bara chillar, så goooooott. Njuter sista veckorna av sommarlovet, börjar få lite lätt ÅNGEST över att skolan börjar snart - Gymnasiet, heeeeeej! Låter det bra att jag är skoltrött innan ens skolan börjat eller? Hihoha bra där Liz! Nä jag ska inte va så negativ, det kanske blir jättebraaa ändå ;-)

ECHO ECHO ECHO

HEEEEEEEJ. Har ni vaknat? Det har jag! Okej, klockan är halvfyra. (Tro nu inte att jag vaknade nyss...) Jag hade faktiskt tänkt mig att gå ner och laga mig lite mat och sen sticka och fixa hästarna så det blir klart. Ikväll blir det Sandri! Ha de guuut så länge så hörs vi senare :-) 

VIDEO

Fixade fram filmen från idag, sista bågen tappar jag ut höger bog lite och får ett taskigt språng på sista hindret men annars är jag nöjd med rundan och superpållaaan!

Tillägger även att SANDRA FALK har varit duktig och filmat!! ;-)

GRÄSTORP, DONE!

On the road again, i ur och skur. Igår kväll bestämde vi oss för att anmäla Pållan till en klass i Grästorp idag så nu är vi på väg där ifrån. Vi är väldigt blöta och fina efter hällregnet... men Polly har varit dutti och hoppat runt felfritt, nöööjd :-)

YOU SEE ME DANCIN' FOR MY LIFE


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

THIS IS GONNA SOUND KIND OF SILLY

Dags att få något gjort, ska iväg och rida hästarna nu och göra stallet. Tjingeling!

ARE YOU WITH ME?

Tävlade som sagt i Mariestad idag, och hon har varit såså fin! Är så himla nöjd med henne :-) Nu ska jag göra i ordning mig och köpa lite godis, sen sticker jag till älsk! Peace and Love


FINA POLLY

Vi var även felfria i andra klassen, tusan vad fin har hon varit!

MARIESTAD

Sitter i Mariestad just nu och väntar på att sista klassen ska börja. Jag är och tävlar med Polly, första rundan var vi felfria. Riktigt fin var hon, vi taggar inför nästa ;-)

TRÖTT

Vilken dag. I'm dying. Nu tänker jag lägga mig och få en välbehövlig sömn, så, godnatt!

KRÄFTMETE

Kräfttider. Nu åker jag och Sandra ut till markerna för att meta lite kräfter med pappa och morfar. Får se om vi lyckas undvika korna i hagen. Detta känns spännande!

THE BEATLES

The Beatles - Let It Be


HOME FROM GBG

Jo men Göteborg var mej förhimla trevligt. Kortfattat - Liseberg ena dagen och slappt strandhäng andra dagen. Tusan vad underbart. Så ja, Göteborg var guott!





RIKTIGT BRA

Sixx: A.M. - This Is Gonna Hurt

ÄLSKAR DIG! ♥


GUTTEBORG

"Morgon"update... Har inte lyckats att få upp filmen så struntar i att lägga upp den. För övrigt är jag på väg till Göteborg och Liseberg, kan ju inte bli annat än nice! Peace and Love

RSS 2.0