BYTER TILL DEVOTE

Nu byter jag till devote! Här hittar ni mig ---> http://liszanilsson.devote.se

AWESOME NAILS, BY O.P.I

En favorit!

FAVORITE, FAVORITE, FAVORITE

Har precis duschat och fixat i ordning mig lite, ska nu sticka iväg för att träffa älsk. Känner  mig faktiskt lite småkrasslig, vet inte om jag bara är trött eller om det är något annat. Får hoppas på att huvudvärken försvinner och att jag inte blir sjuk... Ha en fin lördag hurni!
Details of today

AOCH, TRÄNINGSVÄRK

Som jag förväntade mig hade jag världens träningsvärk i lår och rumpa idag. Men jag kämpade igenom banan på tävlingen och pållan var duktig. Fokuserade lite väl mycket på att ha spänstig galopp i grunden så jag var helt slut när omhoppningen började, kom ut med blodsmak i munnenn haha... Men Polly kändes jättefin, kommer upp en film så småningom!

DIFFICULT CHOICE

Har lite svårt för att bestämma mig idag. Hade tänkt att lägga mig och sätta igång en film eller serie. Har lite beslutsångest mellan Twilight-filmerna, Sons of Anarchy och Never say never. Någon av dem blir det varje fall. Godnatt på er!

THE ONE I CAN'T LIVE WITHOUT, IT'S YOU

Har precis landat i soffan efter att ha grejat hela dagen. Startade dagen med skolan där vi hade ett rejält styrkepass i idrotten. Är lite mör i benen nu kan jag säga! Fortsatte sen till stallet när jag slutat och fixade allt inför imorgon, ska iväg och tävla med Pållan. Och frågan är då bara hur sjutton jag ska kunna rida med den träningsvärken jag kommer ha. Det kommer blir mycket spännande kan jag säga!

TUFF TRÄNING IDAG

Omtumlande träning idag. Blev helt fastlåst ett tag och blev så grymt frustrerad på mig själv för att jag inte lyckades utföra det jag skulle. På slutet hittade jag det och det var det bara som att jag "tryckte på rätt knappar" och allt föll helt på plats. Vet inte sen när Zip har galopperat så rytmiskt och fått till såna häftiga språng. Sjuk känsla. Var jättenöjd med min fina pojk, mindre nöjd med mig själv. Sånt är det!

SIX MONTHS

Let the music blast, we gon' do our dance Bring the doubters on, they don't matter at all Cause this life's too long and this love's too strong So baby, know for sure that I'll never let you go
"Let the music blast, we gon' do our dance
Bring the doubters on, they don't matter at all
Cause this life's too long and this love's too strong
So baby, know for sure that I'll never let you go"
Love u.

RSS 2.0