WAAAOH

Drar ut och sätter mig i solen med en bra bok i handen och solglajjor i håret. DET blir bra!

PÅLLAN

Filmen kommer upp ikväll imorgon istället, har inte lyckats få det att funka. Så länge får ni en bild från idag!

TÄVLAT MED POLLY

Sitter just nu i bilen på väg hem från tävlingen. Har hoppat två Avdelning B rundor med Polly, eftersom hon bara är sex år så går hon som unghäst. Hon har skött sig fint, felfri båda gångerna :-) Slänger kanske upp en film sen när jag får tid. PYSS

HÄSTTVÄTT

Idag har Polly fått bada, hon skötte sig väl ganska exemplariskt tycker ja, visst är hon väl ganska van vid att tvättas, men i stan? På en garageuppfart? Hmm, det har hon nog inte varit med om förut. Hon var dutti iaf, så nu är hon snygg inför imorgon! Blir tävling i ....nånstans som jag inte vet vad det heter. Bortanför Skara var det varje fall. Får på hoppas att det går bra :-)


ALL THEY SEE IS SCARS

Bjuder er på en riktigt bra låt såhär vid lunch ;-) Sixx: AM - Skin


Cause they don't even know you, all they see is scars
They don't see the angel living in your heart
Let them find the real you, buried deep within
Let them know with all you've got that you are not your skin

I JUST WANNA THANK YOU


Pictures, weheartit.com. Collage, by me


KANTARELLER

Titta vad vi fick med oss hem från min farmor och farfar i Hjo, kantareller! MUUUMS. Så dom häringa ska vi smörsteka i stekpannan snart och mumsa på. Jag bara älskart...



FÖR, JAG KOMMER, JAG KOMMER

Sticker iväg till Hjo med familjen för att hämta lite kantareller hos farmor och farfar, Blir till att stanna kvar där och ha lite trevligt en stund oxå. Peace & Love

GODMORGON

Morrnmorrn på er! Har just käkat lite frukost och bytt om till ridkläder. Hade tänkt att åka bort och fixa stallet nu så har man det klart sen. Båda ska få hoppa lite smått på banan. Blir nog bra det, blog u later!


HEAR ME NOW

Kom just hem från att ha gjort klart stallet och har precis skyndat och gjort iordning mig. Ikväll blir det till att träffa Lunde & Svede som jag inte gjort på hundra år! Det blir awesome. Så nu ska jag kila iväg, tjingeling!

SNOW, HEY OH

Bara för att den är för bra.


LAST FRIDAY NIGHT

Var ute i skogen och red ponnin förut som ni kanske förstog. Det var hur mycket blinningar som helst, myyyys. Z skötte sig ändå iaf. Nu har jag & älsk precis köpt godis och ska se nån bra film. Fred ut! 

UPDATE...

... Jag HATAR blinningar. Ergh

KVÄLLSHUMOR






ALLA MINA LÅTAR

Chillt. Lika fort som Sandra kom hem, stack hon igen. Det är tacken det! Näädå, överlever några dagar till. Hon stannade kvar till fram på eftermiddan en stund idag iaf, sen blev det ridning. Z ut i skogen & Polly på banan, fina båda två. Nu blir det mys hos älsk. Peeace & Love

WHEN IT'S LATE AT NIGHT

Igår natt gjorde jag och Sandra försök till att beskjuta månen med våra kameror. Vilka mästerverk vi fick till. Nja. Beskjutandet blev till natthumor istället och vi somnade sen efter långa skrattstunder sparade på bild, härligt.



BILDER

Lite bilder på mig och Zip från helgens tävling i Kalmar. Tack så mycket http://emmahellgrenn.blogg.se som fotade de fina bilderna!










HEAVEN, LET ME FUCKIN' BREATH


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

DOM STÄNGER, MEN INGEN BRYR SIG

Sandra är hemma från Finland!! Tjobeliho vi är glada. Jag sitter och mumsar panterimix-godis och smurfdricka som Sandra köpt med till mig därifrån. Spännande. Uppdaterar mer senare, ska iväg och köpa lite godis till min mor på Ica. PYSS

VIDEOKLIPP

En film från helgen. Jag tycker det går lite fort kanske, det var ju en tidshoppning men ändå. Shit the same, här är filmen iaf ;-)

PÅ VÄG HEM

Nu sitter vi i bilen på väg hem äntligen. Blev ett bra avslut på helgen, vinst! 3/3 segrar i helgen, Zip har varit så himla fin! Tusan vad jag gillar honom, min lilla buse. Han kommer bli glad när han kommer hem och får springa ut i sin stora hage igen ;-)

VINST

Vi vann idag också! Helt galet, ponnyn regerar. Ska snart gå ut och gå med den lille busen och sen fodra för natten. Imorgon blir det upp tidigt och packa ihop allting innan första klassen börjar som vi ska starta. Sen far va hemåt igen. Uppdaterar er med resultat imorgon när vi hoppat. PYSS!

Fix med Z

Update... har precis käkat lite och ska strax gå och göra i ordning pånnin. Ber till gud att busen inte har rullat sig. Uppdaterar er med resultat sen!

Mobilblogg - Ren ponny...

Morrnmorrn! Tävlingarna har just börjat och vi sitter och tittar på första klassen. Möttes av en väldigt fin syn när vi fodrade Zip i morse, tror ni han var vit eller? Nja, han hade roat sig ordentligt i natt och var gulbrun över hela rumpan och benen. Mys... nu är han vit igen iallafall efter en timmes slit med tvättning. Nu taggar vi inför eftermiddagen! Peeace & Love

Mobilblogg från Kalmar

Mobilbloggar ifrån Kalmar där vi är och tävlar! Ca 4-5 timmars resa hit så hoppas på att det är värt det, we'll see. Vi inledde helgen med att vinna första klassen så det finns inget att klaga på än så länge. Nu har vi precis lagt oss och jag hade tänkt att läsa lite. Nattinatt

FML

Kill me slowly. Är på väg till Kalmar och glömde väskan med kameran, mobilladdaren och hela köret, heja mig? Vilket ilandsproblem alltså. Varnar varje fall för kass uppdatering. Peace & Love!

FÖR JAG VET ALLT OM DIG & DU ÄR BARA MIN

Veronica Maggio - Inga Kläder

MUMMA

Mumsfaktor 10 på detta måste jag säga!



WHAT THE HELL

Kom precis hem efter att ha varit och hopptränat Polly hos Hacke. Fin va hon, synd att vi glömde kameran. Nu ska jag slänga i mig lite käk och sen blir det att åka upp till berget så att Z får jobba lite oxå. Blog u later!



DU KAN GRÅTA MITT PÅ GATAN

Drar mig bort till mina hestisar som ska få ut & konditionsjobba lite i skogen! Peace & Love

STÄDTISDAG

Har dammsugit hela övervåningen & även hjälpt min kära mor att putsa fönster. Var faktiskt helt okej när Veronica Maggios skiva rullade bra efter bra låt. Klagar inte!

COFFEE SHOP

Har precis duschat och gjort i ordning mig efter att ha varit o ridet hästarna. Båda gick fint. Nu ska jag skynda iväg till Visse som jag är sen till som vanligt! PYSS

18 JULY

Life is like a roller coaster. You can either scream every time you hit a bump OR you can row your hands up in the air and enjoy it.


DU FÅR PASSA DIG SOM SATAN


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

ZIPPEN

Tävlade ju den lille vite igår. Var felfri i första klassen och vann, var även felfri i den andra klassen men inte placerad. Han var supersuperfin, är mer än nöjd! Här får ni två filmer (grundomgång den första & omhoppning den andra) från sista klassen :-)

FINALLY HOME

Min gullissandra är hemma från Öland äntligen, detta firas med Ben & Jerry's! Där satt den!

PRINCE

Har tävlat Zip idag. Han var så jävla super. Rent ut sagt.

SEXTONDE JULI

"Nobody dies a virgin, life fucks us all" -Kurt Cobain


ÖNSKEINLÄGG - SHOPPINGEN FRÅN FBO

Fick önskemål om att lägga upp bilder på shoppingen från Falsterbo, så här får ni se vad jag fick med mig hem därifrån :-)





FUNHOUSE TOUR 2009

Jordgubbar, glass och P!nk live in Australia. Så har min kväll sett ut. Blev som en minikonsert här hemma, helt awsome om ni frågar mig. Fick många rysningar längs ryggraden, tuusan vad bra hon är! Nu ska det sovas, ska upp kl 5 imorgon bitti, jiiiha. Nattinatt ♥


FALSTERBO PART 3











SMELLS GOOD

Mums. Blev ägare till skönheten häromdan, jag är nöjd!


EN FULSNYGG KAMERA...

...Köpte jag, I think. Fast den är rätt frän ändå med sitt retroutseende. hur som haver, jag gillarn! Den är bra för en sån där klantnisse som mig som tappar saker lätt (man kan tappa den från 1,5 m utan att den går sönder) bra där!


SO MANY SONGS WE FORGOT TO PLAY


Pictures, weheartit.com. Collage, by me


I-I-I LIKE IT, BABY I LIKE IT

Kom nyss hem från mina heztisar som reds ut i skogen båda två. Nu ska jag strax sticka iväg till Mitra, är redan sen... (som vanligt) ha ha. Blog u later!


FALSTERBO PART 2












SHOULD I WRITE MYSELF OUT OF THE HISTORYBOOKS

Har bott i ridkläder idag fram till nu ungefär. Gick upp vid 10 - tiden och åkte bort o red Polly på banan, sen blev det hoppträning med Zip för Hacke. Den lille busen var helt kanooon! Supernöjd. Kom sen hem vid 5-tiden efter lite fika osv. Efter jag slängt i mig lite käk tog jag tag i att putsa mina grejer. Träns, chaps, stövlar, sadel, benskydd... u name it. Skönt att få lite gjort... jag är lat... men älskar när sakerna är välputsade så är nöjd med min insats må jag säga! Nu blire chill, pyyyss

FALSTERBO PART 1










I DON'T GIVE A DAMN

Sticker och badar i det fina vädret, tjingeling!

HEMMA

Efter 4 härliga dagar i Falsterbo så kom jag hem idag, kommer uppdatera er med bildregn imorgon (idag) för nu blir det att sova! Guunaatt.

DON'T CHANGE


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

ALL TIME LOW

Lite All Time Low såhär på natten, Let it roll

EXPERT PÅ ATT RODNA

En av mina absoluta favoriter, skriven av Katarina Von Bredow. Man vill bara läsa mer mer och mer, can't get enough. Läs den!


DÄR FICK VI TE'T

Sms från Jennie igårkväll kl 23.16
Svara på msn ditt kockonutehead!!
Första tanke... vadå kocko nutte hed?
Efter ett tags funderande...
Jaha, coconuthead!

ENERGIKNIPPE

"I'm alone now, staring at the ceiling, I'm kinda' bored now... I can't sleep..."
Bra att jag försöker sova osv. Men hur lätt är det när någon snarkar så att väggarna går sönder? Detta har resulterat i extrem överenergi och översocialitet... (heter det så?) Ehm.


WE ARE CLOSER

Okej nu ska jag blogga. Eller skulle jag inte göra det först... surfar ett tag... 5 minuter senare... jaaa jag skulle blogga ja... ÅH måste läsa lite i min bok den är så braaaa. 15 min senare... blogga ja blogga skulle jag ju göra hmpf. Öh. Så, bloggat och klart. Imorgon ska ni få tips på världens bästa bok!! Nu, trött. Natti

ATMOSFEAR!

Hemma från Liseberg nu. Det har varit en aphärlig dag med mycket sol, mycket åkande och utan så mycket folk. Åka Atmosfear är checkat också, tusan vad go den var!! Något som alla måste prova verkligen. Häpp, nu blir det sussa som gäller, är supertrött. Natti

SUSSA

Ska ta och lägga mig nu så ja orkar upp imorgon. Varnar även för lite dålig uppdatering imorgon och i helgen, får se om jag hinner med! Nattinatt

KVÄLLEN I BILD, ZIP & POLLY

En bekymmersfri dag i Juli. Tusan vad härligt det är ute! Jag har precis slängt i mig lite käk och ska nu lägga mig och läsa ut min bok hade jag tänkt men innan det blir det att greja lite inför Lisse imorn. Peeeeace out




favoriter ♥ 

MISSA BUSSEN

Har ännu en gång visat prov på att jag är en riktig tidsoptimist. Missade nämligen bussen idag som skulle ta mig och Visse till fkp så vi sen kunde åka till Liseberg, heja oss! Så det blev inget Lisse idag, men ska dit imorgon istället iallefall! Så det blev en chilldag istället med lite glassätande och filmtittande. Nu ska jag röra mig bortåt stallet, båda hästarna ska ut och ridas :-) PYSS

WE JUST SAT THERE


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

I DO I DO I DO I DO

Tja blöggen, det går inte ladda upp bilder på blogg.se och det är ju mindre kul. Ni får ju iförsig bara se massa tråkig webbcam bilder men ska troligtvis köpa ny kamera imorgon! Så då kanske bloggen blir lite roligare. Uppdaterar mer när det funkar att ladda upp bilder iaf. Freeeeeeeed ut.

ANG. LINNET

Sv: Vet inte exakt vad butiken heter men köpte det i en småbutik i Falköping tror jag. Märket heter "hillevi" iaf :-)


NATTBLOGGNING

Påbörjade ett inlägg förut som inte hann skrivas klart men sånt är livet. Tävlingen gick bra idag, Monika knep en 4e plats med Lilleman, duktigt :-) Nu ska jag fakstiskt sova även fast jag inte är ett dugg trött, ganska förvånande. Aja, Godnatt på er!


DANZA KUDURO

Destination Ljusslingsbacken. Följer med Monica på fälttävlan och agerar lite hästskötare. Blog u later!


ZIPPIE

Har precis kommit hem och slängt i mig lite käk. Bestämde mig för att rida Majken innan Zip så nu är hon riden och jag ska ta och dra mig bort till Z snart istället! PYSS

Bild från Strömstad - 2010

WHO COULD DENY THESE BUTTERFLIES


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

DU, JAG SLÄNGER NER EN NYCKEL

Mitt internet funkar nu, he he. Var lite suris igår natt som ni nog märkte, men nu är det helt okej ;-) Hade tänkt att snart dra mig bort och rida Z innan jag åker bort och rider Majken med Monica. We'll see. Ikväll kommer Sandra hit iaf, får se vad vi hittar på! Blog u later!


Ur arkivet. Balbilderna :-)


RSS 2.0