TODAYS!


Topp/H&M Shorts/Sisters Point Tights/MQ

SNEAK PEAK PÅ DAGENS



HERO

Kom just hem från skolan, satt kvar en stund och pluggade inför matte-provet. Men nu har jag lite bråttom till stallet, ska tvätta Polly oså. Så jag uppdaterar lite senare när det är gjort! :-)


BARNEY

Bara för att den är för klockren. Har vi några mer How I Met Your Mother-fans mer än mig? ;-)

MORRN MORRN

Hej på er. Jag och Stjärnan (Sandri) kom upp i ganska bra tid idag så jag hade tänkt att åka och göra stallet så det blir klart. Ska även sätta fart och plugga lite matte eftersom vi har prov imorn. BUHU. Vad gör ni idag? Pluggar ni oxå? PYSS!

INSPO

'
'
Lookbook.nu

HOPPTRÄNING

Hemma efter en lyckad träning, Pållan var helt magisk, jag är GALET nöjd! Så jag kommer somna med ett leende på läpparna ikväll! Nu har jag och älsk precis kollat på Milan som vann, så han är rätt nöjd han med. Dags att sova nu. Godnatt på er!




I WANT TO TELL EVERYBODY ABOUT OUR STORY


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

GODNATT

Dags för mig att lägga mig nu. Natti på er! ♥

PLUGG

Trött tjej hemma från stallet. Pållan har fått jobba som tusan idag och jag är helt slut. Nu får idol gå på tvn medans jag pluggar matte. Sen blir det till att läsa lite i Eclipse och plugga engelska glosor! Yes I'm the plugghäst, duktigt. Vi hörs! ♥



ROCK ME

Tänkte visa er ett rockigt öhänge som jag tycker är stentufft. Från stilbruden.se, 129 spänn!

OUTFIT & UPPDATE

Kom just hem från plugget. Ganska så slapp dag ändå, hade ingen engelska så drog hem i 2 timmar istället och pluggade lite engelska och spanska. Ska ta mig något att käka nu hade jag tänkt mig och sen blir det hoppträning för Peter. Hoppas på att Pållan ska va fin efter passet igår! Blog u later :-)

Topp/Vero Moda Shorts/Sisters Point Skärp/MQ 

SAMHÄLLSKUNSKAP

Sitter och har samhällskunskap just nu, vi jobbar med demokrati och alla har fått varsitt parti. Vi är indelade 2 & 2 i grupper och min grupp fick sverigedemokraterna... så vi ska sitta i en debatt med två andra klasskamkrater och tala för deras parti. Känns ju helt weird! Jag kan inte så mycket om politik osv men sverigedemokrat är iallefall det sista jag är, så mycket vet jag haha! Vi får se hur detta går! :-)

BEN & JERRY'S

Ben & Jerry's. Jag & Sandra. Vi strosar till Ica på kvällskvisten i mjukisbrallor genom regnet. Det är sånt vi gör. Sånt vi är bra på. Så nu kör vi all in. Ben & Jerry's, we love you!



WE LOVE IT

Pictures, weheartit.com. Collage, by me

SCARY MONSTERS

JARRÅ, Fortsatte att plugga lite till när jag kom hem efter skolan. Nu hade jag tänkt mig att sticka och hämta Sandri som ska följa med mig och tanka moppen... sen vidare till stallet! (Det har blivit som en tradition att Sandra hänger med mig och tankar...haha) Blog u laterooo :-)

REDOVISNING - CHECK!

God middag! Vi har precis käkat lunch i skolan. Hade även redovisning på morgonen som gick BRA för första gången! Inge röd i fejjan och allt var under kontroll ;-) Så nu är jag på gott humör. Ska räkna ikapp lite matte nu hade jag tänkt mig eftersom jag missade den i fredags, så bäst att passa på nu när vi har rast så slipper jag det hemma. Ha det goooodt så hörs vi sen!

SNAKES

Ett försök till att ge färgen rättvisa. Det ser nästan svart ut nu, det kanske det är? Vet ju inte hur det ser ut i dagsljus. Nejdå men mörkbrunt tror jag det är. Har ljusat upp den bilden lite så man ser att det skiftar lite brunt iaf. Hepp nu ska jag lägga mig hurni. Nattinatti!

NO MORE RED-HEAD

Så var mitt hår brunt igen! Har nämligen varit hos frissan ikväll och nu tror jag allt att det är brunt. Väldigt mörkt är det men jag gillar det. Kanske slänger upp bild på resultatet lite senare, ska plugga spanska först!

17.36

Håller på att packa upp lite nu innan jag ska dra iväg till stallet. Hade senare tänkt sno lite bilder av Johanna som hon tagit i helgen och slänga upp det här. Får se hur det blir :-) Nu ska jag sticka. Cyaaa!

GRYM HELG

Hemma efter en kanonhelg!! Bloggar snart :-)

TAGG

Älsk taggar förfullt inför Milan - Cesena ikväll...


...och jag väntar på att han ska vakna :-)

I FORGOT HOW TO FEEL

Lite bilder från dagen, enjoy!






VARBERG

Så hamnade man i Varberg efter en snabb kurering. Vi har chillat, och chillat och hmm. Chillat. Så fruktansvärt gött här! Nu står fotbollsmatch på schemat först (nej jag ska inte va med!) därefter blir det en sväng till tre toppar och sen stranden. Cya!







YOUNGER NOW THAN WE WERE BEFORE

Älskar dig! ♥

MEET ME ON THE EQUINOX

Slänger upp den här mysoutfiten även fast det blev en vit fläck från kameran. Försöker kurera mig idag med min förkylning, och det ska jag snabbt se till att göra. Därför det blev lite dålig update igår förresten :-)

FIRST OF THE YEAR


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

IF WE EVER MEET AGAIN


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

HAiR

Det är ju inte så jätterött, men det får bli att färga om det så det blir mörkbrunt på måndag ändå. Det blir nog bäst så trots allt! :-)



RÖTT

Vi har håltimma i skolan i 2 timmar, så jag sitter hemma just nu och tänkte bjuda er på lite bilder på mitt "nya" hår snart. Hos frissan igår tyckte jag att det såg lite rött ut, det skulle bli och jag ville ha mörkbrunt men vi var tvugna att ta en speciell färg så det solblekta håret jag hade inte skulle bli grönt. Och jag upptäckte i morse att det faktiskt är lite röd/mörkbrunt. Har inte bestämt mig om jag tycker det är vråltufft eller om jag ogillar det. Kan inte bestämma mig, det är ovant haha! Ni får bilder snart ;-)


INSPIRATION

Har blivit smått beroende av den här sidan. Lookbook.nu. Inspo!

BABY CLOSE YOUR EYES

Hemkommen. Polly var skitfin på träningen och jag har nyfärgat hår! WAOH. Har pluggat klart religionen också och det är härligt. Sitter och tittar på GW nu och snackar skype med älsk, han är best så jag bjuder på en bild på honom ♥

PHEBE PHEBE

Bloggar snabbt innan jag drar och tränar nu, det är fullspäckat schema. Kom nyss hem och har slängt i mig lite käk. Snart blir det som sagt träning och sen färga håret. Ska även hinna med lite plugg när jag kommer hem. Vi hörs då!

SAID HE HAD A FRIEND FROM MY HOMEGIRL


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

HEY HEY WHAT CAN I SAY

Har haft galet mycket att göra idag känns det som men har kanske inte varit så mycket egentligen. Iaf, är hemma efter att ha ridet och grejat en massa i stallet och nu blir det till att träna på redovisningen som är imorgon. Fuuu, hatar att redovisa men får väl se det som en utmaning! Hade tänkt mig att redovisa för älsk ikväll så får vi se hur det går. Aja, nu ska jag plugga lite. Cyaaaa!

IGÅR NATT

Galenskap igår natt med Sandri ♥

WHERE DO I BEGIN

Förresten, så slänger jag upp lite kul bilder på mig och Sandra från igår om en stund. Fick för oss sådär mitt i natten att börja modella, inte seriöst... men Sandra stog bakom kameran och jag var posarn herself. Mycket skratt på det :-) Ni får se sen!

I GOT IT

Idag är det en sån där dag som man ska hägna in sig i en filt och ha filmmaraton. Men istället har jag lyckats rida mellan skurarna och UNDVIKIT hällregnet. Var skönt att komma ut när det var så go luft ändå! Blev en sväng på berget med Monika, så nu har Polly fått galoppera som hejsan, gooooot!
Fast ifall man vill göra det lite roligare så kan det ju se ut såhär oxå! Stjärnfiltret kommer jämt vara inställt på min kamera framöver... damn, ni kommer få se mycket sånnahär bilder!

BLING KAMERA

WAOH, Sandri har hittat massa spejsade funtioner i min kamera som jag sitter och testar ihjäl mig av. Fastnade för blingelinget. Har ett hundratal bilder till. Typ. HELNICE!



DAY-DAY-DAYDAYDAYDAY

Innan vi drar och köper godis bjur jag er på örongodis som spelas högt i högtalarna idag. När pappren åker ner från basen är det lagom, eller? Iaf, here it is! (Kalla mig gärna efter haha...)
 David Guetta ft. Nicki Minaj & Flo rida - Where Them Girls At


GIRLS AT

Sådära, nu har jag kommit hem efter allt. Blidde ridning direkt när jag kom hem och det tog lite tid. Nu sitter jag och Sandra hemma och lyssnar på lite go musik. Ska snart dra och köpa godis! Hööörs :-) 



SNABBIS

Right now: Har fixat mig lite snabbt och ska iväg till Monica nu! Blog u later :-)

WE WILL FADE INTO DARKNESS

Har precis kommit fram till älsk så passar på att blogga när han är inne och fixar lite. Såhär på kvällen så tänker jag bjuda er på världens bästa låt. Den är genial! Jag vill bara lägga mig ner och lipa. Nej det ska jag försöka med att inte göra idag, ska istället övertala Vince att titta på School of Rock med mig, eller möjligtvis How I Met Your Mother... som vi brukar nörda. We'll se. Vad gör ni ikväll? Puss!
Avicii - Fade Into Darnkess




IT GOES LIKE THIS


BREAKING DAWN, NEW TRAILER

Längtar lite lätt sådär!

GODNATT...

Så, nu ska jag ta och borsta tänderna och sen sova. Hoppas på att jag ska vara lite bättre imorgon. Är jättamatt och trött. Natti på er



MR KNOW IT ALL


Stickat VEROMODA, body JC, brallor GINAT

LA FRAMBUESA

Hallonpaj och Top model är tidsfördriven just nu. Project Runway ska oxå tittas på innan jag sticker iväg till hästarna. Man får passa på att vila kroppen medans man kan. Min förkylning är inte bra och jag är supertrött, men det är något bättre än igår skulle jag tro iaf :-) Blog u latero!


SNEAK PEAK


I GOT TO MOVE LIKE THAT

Hemma med en axel som säger AJ men just nu så är läget under kontroll. Ska ta och plugga det sista på spanskan innan jag släcker lampan för natten. Har längtat efter sömn hela dagen, wunderbart. Natti på er ♥



Blir bara mys resten av kvällen ♥ 

WE DON'T NEED IT


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

HALVSJUK...

Sitter i skolan och dör lite. Har åkt på en sjujäkla förkylning så känner mig ganska krasslig. Men jag tänker inte missa hoppträningen för Peter ikv, over my dead body! I varje fall så har vi kämpat klart med powerpointen i skolan så det är redovisning nästa vecka som jag hoppas på ska gå helt okej. We'll see. Vi höres sen, måste kila nu!

IT'S LIKE A BAD TRICK

Ligger i sängen med en nervös pojkvän i knät, Milan - Barcelona spelar och hans hjärta går i hundranittio :-) Men det är faktiskt spännande. Såhär ser väl kvällen ut på ett ungefär. Vi ska sticka iväg till ica nu när det är halvlek och köpa lite chips. Myskväll all in, kör även på mjukisbrallor och myströja för att öka mysfaktorn ett snäpp till. Peace and love world!

Mysiströjan är från Peak Performance

VOGUE


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

RED HOT CHILI PEPPERS

Red Hot Chili Peppers - The Adventures of Rain Dance Maggie

Red Hot Chili Peppers - Factory of Faith

Red Hot Chili Peppers - Ethiopia

Red Hot Chili Peppers - Even You, Brutus


Bombar ut låtar med RHCP, men dom är ju bara apbra!

STUDYING

Sitter fortfarande och pluggar, men det funkar bra med Red Hot Chili Peppers i högtalarna! Nu är det bara spanskan kvar som jag ska träna lite på. Sen ska jag kika på ett avsnitt av Sons of Anarchy hade jag tänkt mig. Det är en av de absolut bästa serierna som gjorts, löv it!



DAGS FÖR PLUGG

Dags för mig att ta tag i plugget nu. (Sista bilden har visserligen inget med plugget att göra, men tyckte den kunde få va med ändå! :-)




JEFFREY CAMPBELL


Pictures, weheartit.com - Jeffrey Campbell. Collage, by me

IN THE SHADOWS

Godmorgen! Vi har K-dag i skolan så är ledig idag, hur gott som helst. Så jag vaknade för en stund sen och kikar lite tv nu, väntar på att top model ska börja. Sen väntas även lite pluggande och Polly ska ridas. Blog u latero 

FILMER FRÅN JÖNKÖPING




I'M RIDIN' SOLO


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

PÅLLAN FELFRI BÅDA KLASSERNA

Pållan var felfri i både 1m och 1.10 idag! Supernöjd med dagen, ni får se film sen :-)

HATE IT

Mitt internet har verkligen nått seriöst problem, hatar det av hela mitt hjärta... bloggar just nu från älsks mobil. Så nu vet ni varför jag uppdaterar så kasst iaf. /Hälsningar från en ARG brud.

BEEN HERE BEFORE, IT'S ALWAYS THE SAME

Pållan är tvättad och jag är gla. Imorn är det tävling i Jönköping som gäller! Nu ska jag och älsk dra ner och käka och sen köpa lite godis, myms. Cya!

tröja/tjallamalla body/JC jeans/tiger of sweden

WE♥IT

Pictures, weheartit.com. Collage, by me

WE'RE GETTING READY FOR THE NEXT GO ROUND

Plugget hängde med hem. Har jobbat lite på religionen och matten, gott att få något gjort även fast det är det tråkigaste i världen. Yes här ratar vi alla ämnen i skolan! Nedå, jag måste berätta att vi hade en sjujäkla rolig idrottslektion idag. Gillar vår nya lilla klass. Vi kämpade på friskt på innebandyn, asnice! Nu ska jag sluta babbla om skolan och åka och rida :-) PYSS!


TRÄNING

En liten film från gårdagens hoppträning :-)

WE GOING UP AND DOWN

Är på topphumör, we talk about motsatsen till igår. Nu ska jag dra och rajda Polly, blog u laterooo!


Har fått önskemål om att skriva vart mina kläder är ifrån, så det får jag väl göra i fortsättningen :-)
Tunika - Vero Moda
Skärp - MQ

A LITTLE BIT TIRED


Jisses, now i'm dying. Träningen var försenad så kom hem vid tio typ, lagom eller? Men Pållan var finis, doktig hest. Kanske slänger upp en liten filmsnutt imorgon. För nu ska jag sova, natti


DON'T PLAY GAMES

Dags för mig att switcha om till ridkläder. Polly ska hopptränas för Emma idag, Sandri ska med så får se om hon kanske kan filma något. Nu ska jag kila, pöss! 

LET'S DO SOME STUPID SHIT

Det sprutar eld ur öronen på mig, jag är bara för arg. Triggar upp mig lite till, till den här låten. Visst låter det sunt? Vad tar ni till för hjälpmedel när ni är arga?? ;-)
Girlicious - Stupid Shit

ETHIOPIA


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

SLAPPA BEN

Är på väg hem - på min hederliga cykel. Dålig luft i däcken och motvind, men det är go träning för benen, även fast dom är ganska slappa efter träningen... jarråå!

MOA LIGNELL

Fysatan vad bra! Moa Lignell - When I Held Ya. Jag var bara tvungen att slänga upp det här innan jag rusar till stallet, Pållan ska dressyrtränas. Fred ut!


SKÖNT ATT JAG SLIPPER BLI 25

Oskar Linnros - 25 går i mina högtalare bland annat. Gott!


HAPPY


Det regnar.
I'm wearing black. Tråkigt egentligen, alla borde väl ha skrikigt färgglada kläder på sig dagar som dessa, något jag måste ta till så alla går runt och smajlar, låter bra tycker jag. It will work? right?



BALMAIN


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

TÄVLING

Som sagt var jag och tävlade idag och var även funktionär samtidigt = stress. Tävlandet gick ganska bra iaf, felfri i 1m och ett ner i 1.10(debut) men hon var fin, lite stark så jag fick inte tag på henne riktigt men sånt äre, hon var dutti iaf. Blog u later!

PAIN IN ASS

Kvällen är ensam, helt lonley ganska otroligt. Har inte varit för mig själv sen hur länge som helst, det är väl gott det med ibland. Myser hemma med godis och lite film. Får försöka ligga på mage så mycket som möjligt då röven säger "don't sit on me, jag gör ont" efter dagens träning med Polly, känns helrätt. Men nu - ska ta en dusch och byta ut det flåttiga håret till modellsvall och prinsessklänning sen ska jag... ne, jag ska faktiskt bara duscha. Puss på er! 


ONT

Började dagen med att köra ett träningspass hos Hacke med Polly, jag kommer inte kunna gå imorgon... seriously. det blir spännande att tävla med träningsverk så det sjunger om det, I'm excited! Pållan har även blivit tvättad och all utrustning är putsad. Nu ska jag ner och käka MAT, har inte ätit sen kl 9 imorse så det blir kommer sitta fint! Blog u later!

MÄNSKLIG

Har strosat runt i Skövdes affärer i eftermiddag. Hittat fina plagg, fått sammanbrott, ätit gott, köpt världens snyggaste jeans bland annat. Det var en fin eftermiddag. Tycker jag. Och dom där jeansen, jag ska använda dom flitigt, tills det bara finns en tråd kvar eller två. För det är dom värda, mina nya favvisar. Nu ska jag sticka iväg till killen, peace and love ♥

DET ÄR JU INTE ALLA SOM HAR TVÅ

Han är fin min pajk... ♥ Tankeställare, vad säger pojkvännen om detta? Feeling the konkurrens? Jag får ta't lugnt i framtiden kanske, anyhow... I LOVE my BOYS!

WILDWILDWILD


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

ÄLSKAR DIG!!

3 månader


RSS 2.0