EN LITEN UPPDATERING...

Tuff dag måste jag säga. Min Jennie åkte hem idag så det var inte roligt! Men jag har överlevt iallefall. Har nyss kommit ut från duschen och ska nu åka bort mot älsk för how-i-met-your-mother-kväll och bara chill, så gott! Ha det fint hurni! ♥

MY BED DIED

Okej vi säger såhär. Hur OFTA ramlar en säng ihop på natten? Jag, Jennie, Visse och Jonte satt och glodde på film och sen helt plötsligt rasar bara sängen ihop. Och vi hade sett "The Exorcist" dagen innan så vi typ "HOLY SHIET the devil is here!" Nä, men vi satte ihop den igen men efter 10 minuter börjar det knaka lite i den och sen föll den ihop direkt igen, yes! Jag och Jennie sov som i en slalombacke i natt, så nu har vi provat på det, en sak att stryka från listan "99 saker man ska göra innan man dör" JARRÅ!

SISTA NATTEN

Sista natten laddar vi för. Filmmys framför Pirates of Caribbean, fint! ♥

REPAIR MY HAIR

The best schampoo in the world...!

FÖRFLYTTNING

Dagen har bestått av hästflyttning. Vi har alltså bytt stall idag för att få bättre ridvägar. Så vi har haft en hel del att greja med. Vi åkte bort till stallet vid halvelva och kom hem för en timma sen ungefär. Så först blev det utflyttning av alla grejer och städa ur, skura stallet osv. Sen flytta in allt i det nya stallet! Jag och Jennie var även ute en tur på berget och hästarna var vÄldigt pigga! Nu ska vi ner och käka innan vi hungrar ihjäl! PEACE♥

DRESSCODE

Tröjan/Tjallamalla Jeans/Lindex

MOLLY

Update från idol: Molly dominerar!

I'M HAPPY

"Lisa, kom och titta! Det är ju en smiley!" Ja, Jennie är här och livet är hur bra som helst. Mycket prat och lite kik på idol kör vi på ikväll. Toppen!! ♥

HÖSTLOV

Sitter nu i bilen på väg till Jönköping för att hämta Purran! Blir en sväng in på Charlies innan och sen göra lite ärenden. För övrigt så är jag helnöjd med lov och bara njuter! Dock har vi 5 prov ganska tätt när vi kommer tillbaka men det tänker jag inte lägga på minnet just för stunden. Fy tusan vad skönt med lov!!

OUTFIT OF TODAY

Bjuder er på dagens outfit såhär på kvällskvisten. Älsk är här och ikväll blir det lite mys med film, men första titta klart på Robinson. Imorgon kommer Jennie hit äntligen!! Har saknat den tösen för himla mycket så den här helgen kommer bli super, plus att det är höstlov också, tjobeliho. KÄRLEK!
Kavaj/Vero Moda Linne/Levis Byxor/Gina T

THE DETAILS OF TODAY


INSPO FROM LOOKBOOK

Lookbook.nu

SUGAR LET ME KNOW

Så var man hemma från ruskvädret. Har varit i stallet och ridet ut Zippen och det blir ju kolsvart så jäklans fort nu. Fy tusan. Visst är det mysigt en solig höstdag när det börjar skymm men regn och grå himmel är då inte mysigt. Så jag ska värma mig med en varm dusch nu efter att ha varit ute i regnrusket. Ska se till och tända lite ljus sen och höja mysfaktorn ett snäpp. Det blir fint de!

IN THE LIGHT

Så var man av med historiaprovet och får direkt ett nytt prov direkt efter lovet så det blir plugg hela lovet. Tjobeliho kill me! Nä jag ska inte vara så negativ, såååå något positivt ÄR att jag startat igång min gamla dator och hittat massa kul bilder. Så jag har haft lite kul att titta igenom ikväll. Sen kom även Sandri och joinade så nu är hon här och det är ju toppen! Vi ska väl lägga oss snart så vi kommer upp till plugget imorgon. Godnatt på er ♥

SNEAK PEAK FROM THE MIRROR


STUDIER

Har just tagit ett litet break från studierna. Det enda som går runt i mitt huvud är pest, feodalt samhälle, kyrkans makt, drottning Margareta, Hundraårskriget, Hansan, Jeanne D'arc... med mera med mera. Men imorn ska det sitta som järn, och provet ska banne mig gå bra! Så det är det jag ska fortsätta med ikväll tills allt stannar kvar i huvet. Förutom plugg har jag hunnit med att ta ut Polly på en skrittur och avklarat utvecklingssamtal. Så jag är nöjd. Nu ska jag återgå till pluggandet. Hoppas ni har haft en fin start på veckan!

YOU'RE ALL ROCKSTARS

Lookbook.nu

EPOK

Right know. sitter och pluggar inför provet på tisdag. Yay!

FALKÖPING

Hemkommen, äntligen! Det blev en lång tävlingsdag. Polly har varit fin idag med men det märktes att hon var trött i andra klassen då två bommar föll. En klass för mycket blev det trots allt. Men den första 1.10:en idag var vi felfria och vi hoppade även avd. A och fick en 9:e placering trots ett tidsfel i omhoppningen. Jag red väldigt långsamt och tog långa vägar. Vi vill få bra känsla och fina språng och hon har varit super den här helgen. Så jag är nöjd! :-)

YESTERDAYS OUTFIT


ALINGSÅS

Såhär ser dagens resultat ut. Felfri första rundan och ett ner i andra. Som jag sa förut så har hon varit så himlans fin, så jag är hur nöjd som helst! :-)


PÅ VÄG HEM

Nu sitter vi i bilen på väg hem, nöjda och glada. Pållan har varit så himla fin!! Är supersupernöjd. Ni får mer update
när vi är hemma, ska försöka lägga upp filmerna då också :-)


ALL THE SLEEPLESS NIGHTS THAT TEARED ME APART

Slänger upp lite sneaks, så får ni se resten av bilderna jag tog idag imorn istället. För nu hade jag tänkt mig att plugga lite innan mina ögonlock stängs för natten. Måste försöka sova lite eftersom det blir upp tidigt till tävling imorgon. Sen ska jag äntligen få träffa Stjärnan imorn kväll oxå, saknar henne hele tin den där tösen! Vi får så svårt att träffas eftersom vi går gymnasium i olika städer och har en himla massa att plugga båda två. Så hon är efterlängtad! ♥

TO DO

Dags att åka bort och fixa stallet. Polly ska ridas och sen blir det pack, tvätt och fix inför imorgon. Ska även klämma in lite pluggtid men det ska väl hinnas med ikväll! Har alltså lite att göra varje fall så nu ska jag sätta fart! Latero

FIKA

ÅÅH JAG BLIR SÅ GLAD! Vi har företagsekonomi nu och Lena (vår lärare+klassföreståndare) har med sig fika. We love her! PEACE♥

UPDATE, YESTERDAY

Gosh. Igår var det mycket på programmet! Slutade skolan vid två efter att ha haft debatt i samhällskunskapen. Och den gick bra så det var himla skönt att bli av med den. Väl hemkommen hamnade skolbäckerna kvar i händerna och det blev en del pluggat inför historian på tisdag. Sen stressade jag vidare till stallet, red Zip som var väldigt pigg! Därefter hopptränades Polly för Hacke. Hon var så himla fin, tyvärr red jag som en kratta och fick inte alls till det ett tag. Men början och slutet gick bra, så jag är nöjd ändå. Vi taggar inför helgens tävlingar! WEHO!


SOME FAVOURITES!

Lookbook.nu

I'M A GHOST


WE FOUND LOVE

Passar på att slänga in ett svar på kommentar. Det var ang. vad jag har för hästar just nu. Och ja, jag kan göra ett inlägg om det så fort jag får tid då det är mycket i skolan just nu! Men håll utkik, det tar ju lite tid att skriva ihop ett sånt inlägg :-)


HAKUNA MATATA

Dagens roligaste i skolan...!

WAAAAAOH

En vecka som denna vill jag tillbaks till ett bekymmerslöst Varberg. Längtar som bare den efter helg och ledighet. Gissa vad jag ska göra nu? Plugga, absolut. I'm excited!
Kvällens mysoutfit by min man. Den grovt mysiga tröjan fick jag lov att låna när jag skulle hem en superkall eftermiddag och nu får han aldrig mer tillbaka den! Nejdå, just kidding :-)

SO WHAT, I'M STILL A ROCKSTAR

Vi har svenska lektion och ska skriva en insändare. Jag hade tänkt skriva om att alla ska ha rätt till att vara sig själva. Vad tror ni inspirerade mig? ;-) 
♥♥♥

ESTUDIAR

LONG DAY. Den har bestått av råpluggande. Jag har plöjt 10 sidor i historian som sitter (har 20 kvar...) och gjort klart inför debatten imorgon. Det väntas även lite glosplugg innan jag joinar sängen. Spanska och engelska. Hur som helst så ska det bli hur skönt som helst att få lite sömn! Godnatt på er ♥

YOU WANTED A SHOW

Lookbook.nu

BAD

Zip blev badad i eftermiddas, så nu har han VIT och fin! Förresten så har min pappa varit super hästrädd för 6-7 år sen (innan vi skaffade hästarna), det hade man inte kunnat tro va? :-)







THIS AIN'T OVER






Lookbook.nu

MOBILBLOGG

Testar att mobilblogga med blogg.se appen, så nu får ni några bilder på mig och Zippen från i somras! :-)


MOT HJO

Sitter i bilen på väg till farmor och farfar. Blir lite födelsedagsfirande då de båda fyllt år. Så god mat och efterrätt kommer sitta fint! Blog u later :-)


I DON'T GIVE A SHIT

Just nu - idoltittande med min man. Bjuder er även på dagens! PUSS

Skjorta/Vila Linne/Vila Jeans/Tiger of Sweden

SNEAK PEAK


MY FAVOURITE

Sons of Anarchy. Ny säsong. Season 4. Första avsnittet, done! Älskar serien, den är för bra. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon! Natti


BREAK A LEG

Chillin' framför robinson, det är fint de. Idag har jag checkat av en redovisning för 35 pers, det var absolut hemskt men Sara ska bjuda på tårta för att hon utsatte oss för det här så jag tror allt det var värt det. Har en redovisning imorgon oxå men den är bara för klassen så det blir nog bättre (kanske...!). We'll see. Break a leg, typ.

TRÄNING, PLUGG & STJÄRNAN

Träningen idag gick inte riktigt som jag tänkt mig så jag är suris på mig själv för jag red som en kratta. Men Stjärnan har muntrat upp mig ikväll så vi sitter och snackar lite! Ska ta och plugga lite på min redovisning inför imorgon innan jag byter tv-kanal och låter Knight and Day gå på tvn. Den är förhimla bra!

IN THE JUNGLE


CHILLIN'

Nu sitter jag i min goa fotölj efter att ha varit ute och ridet. Top Model går på tvn, därefter tror jag jag ska mysa vidare med en film. Imorgon är det plugget som gäller igen men sista lektionen är inställd (kom jag på nu!!) så jag är glad! Då hinner Zip bli riden innan Polly ska tränas för Peter. Tusan vad bra allt blev. Älskar ni oxå att sluta tidigt? ;-)

LEDIG

Vi har K-dag i skolan och jag är nöjd! Så idag har jag haft massa pluggtid som jag kunde få en hel del gjort på. Så nu är religionen och svenskan klar och helt plötsligt känner jag mig ett kilo lättare efter att ha arbetat av bördorna. Kanske ska göra klart matten när jag ändå är inne på det spåret? Fast först ska jag fixa lite käk, är superhungrig! Blog u laterooo


OFF TO GO

Sticker iväg till älsk nu, har lite brådis (som vanligt!) Hoppas ni har haft en fin måndag :-)

DANCING IN THE RAIN

Dags för mig att sticka ut i regnrusket igen. Cyklade hem i spöregn så morgonrocken åkte på istället för blöta åtsittande kläder. Har dock bytit om till ridkläder nu och nu ska jag ut och bli dyngsur igen. Härligt!


I WANT TO WEAR SHORTS

Lookbook.nu

KALLT UTE

Godmorgon på er! Vaknade för en stund sen och ska ner och käka frulle snart. Åkte nyss moppe förövrigt och fysatan vad kallt det är, hade ändå klätt på händerna ordentligt men dom frös banne mig ändå. Det känns att riktig höst och att vintern börjar närma sig. Bara det inte kommer någon snö än så är jag glad! Ska varje fall klä på mig en massa tjocka kläder när jag ska åka till hästarna sen. Frysa är det värsta som finns!


SATURDAY NIGHT

Brådisbrådis! Kom precis hem, har rajdat hästarna och dom var superfina båda två. Pållan fick skutta lite på banan och skötte sig fint. Zippen fick oxå gå på banan, men ingen hoppning för hans del idag. Nu ska jag snabbt slänga i mig lite käk, tanka moppen och sen dra iväg till älsk! Hoppas ni får en härlig lördagskväll! PYSS

RIDIN' DOWN THE HIGHWAY

Har slitit mig från fifa en stund (som jag är galen på förövrigt, jag kan inte få in bollen i mål idag. ERGH!) och hade tänkt dra bort och fixa stallet snart. Har dock fastnat lite framför Plain Jane på tv:n oxå, men ska väl försöka åka nu! Åh va seg jag är! Tjingeling


IDOL

Jag och Stjärnan sitter och tittar på idol just nu och jag måste säga att jag tycker att Molly sjunger helt magiskt! Visserligen är Moa är min favorit men Molly har en go pipa alltså. Sen var det ju absolut ett plus i kanten på att Moa sjöng Fuckin' Perfect (för er som vet att jag älskar P!nk) ;-). Bjuder er även på en favorit från min spotifylista. Tjingeling!
Adele - Someone Like You



Tröja/JC Scarf/Gina T Jeans/Tiger of sweden

THE VOICE

Hurni! Dom här två tycker jag är väl värda alla röster de kan få, så hjälp till att rösta fram dom till The Voice! Bara att klicka på 10 stjärnor och så är det klart. Kom igen nu guuuys :-D
http://thevoicesverige.tv4.se/2011/auditions/julia-koponen/
http://thevoicesverige.tv4.se/2011/auditions/amanda-koponen/

NIGHT WITH THE STAR!

Blev lite senare än väntat ja. Vi kom hem alldeles nyss. Åke ju vid ett-tiden och hade tänkt att komma hem vid fem-sex men så blidde det inte. Anyhow, snart kommer Stjärnan! Vi ska käka framför idol och bara slappa. Tusan vad underbart!! Vad gör ni ikväll? :-)


HELG

FRIDAY, I'm in love! SÅ gutt med helg, det var bannemig efterlängtat. Ingen är gladare än jag! Nu står ridning + klippa Zip på schemat, så detta ska jag & mor ta i tu med. Laterooo

I PUT MY HANDS UP IN THE AIR





Lookbook.nu

UTSLAGEN

Dåsån, äntligen hemma! 3 hästar blev ridna ungefär. Vi drog till ridhuset eftersom regnet piskade ner i backen och inte såg särskilt inbjudande ut att rida ute i. Så ridhuset blev det. Båda har varit superfina!! Sen kom även Monica till ridhuset och då blidde det lite byte av hästar så jag fick rida Lilleman lite oxå, som var superduktig. Nu är jag ganska död, ligger utslagen i min fotölj med datorn i knät, Robinson går på tvn. Riktigt skön kväll. Har lite plugg att göra men inget som jag måste göra just precis nu så dags för mig att ta det lite lugnt. Ska lägga mig och spela fifa snart hihi. Ha det bäst!! :-)

SHOOT

Jag tänkte bjuda er på mina favoritlåtar (just nu), dom är gamla men svinbra. Så detta går alltså i mina högtalare! Nu ska jag bort och rida, så vi hörs sen! 
1. Three Days Grace - Lost In You

2. Nickelback - Next Contestant

3. Nickelback - If Everyone Cared

4. Three Days Grace - Break



GLAD BRUD!!!!

DÖR lite!! Jag är så gladgladgladgladglad. Jag ska älska den i nöd och lust samt sova med den under armen i natt. Dö i dens armar. You name it. Tack mamma och pappa!! Och ja, (jag är väl en förjävla bortskämd unge haha... hur ska jag kunna betala av den här skulden. Damn it!!)
c

JKP

Off to Jönköping, bloggar senare!


TUSEN GÅNGER STARKARE - ÄNDRAT MIG, LÄS DEN

Så stängde jag igen boken för sista gången (för idag kanske?). Tusen gånger starkare, utläst. Och jag har ändrat mig något kopiöst från igår. Jag läste ut dom där hundra sidorna igår och idag, och jag kunde inte sluta läsa! Det enda jag längtade efter i skolan var att få komma hem och läsa (seriously...!). I början var den (som jag sa igår) tråkig, lite trög att läsa men den blev bara bättre och bättre och bättre. Så nu har jag suttit här och tittat in i väggen, med ett leende på läpparna. Jag tänker inte avslöja nånting, men läs den, Tusen gånger starkare. FY TUSAN, vad bra!




LOST IN YOU


Cardigan, Jacka/Sisters Point Linne/Levi's Jeans/Gina T

SNEAK PEAK


TUSEN GÅNGER STARKARE

Dags för mig att lägga mig nu. Måste plöja några sidor i min bok också innan jag slocknar. Vi läser "Tusen gånger starkare" i skolan, den är lite tråkig för författaren skriver ur sitt eget perspektiv hela tiden och det blir lite trist när en hel bok är sån, tycker jag! Men aja, 100 sidor ska läsas tills på lördag :-) Godnatt på er!

PLEASE, PLEASE DON'T LEAVE ME


Pictures, weheartit.com. Collage, by me

MATTEPROV, DONE

Matteprov, avcheckat på listan. Så gott att det är över, kändes ganska bra men när det känns bra så brukar det inte alls se ut så på reultatet sen haha... så vi får väl se! I veckan väntar även en debatt på torsdag och en bok som ska läsas ut som jag ska jobba lite på ikväll! Men först - Stallet!

STÄDNING

Så kom farmoren och hälsade på, och dessutom hade hon med sig massa kantareller som vi ska mumsa i oss, fy tusan vad gott! Hann även börja städa mitt rum förut vilket jag ska fortsätta med nu för att sedan kunna råplugga i ett skinande rum! Älskar att ha rent men själva städningen är inte det roligaste kanske. Fast med musik funkar det! :-)



Taggad!

THERE IS NOONE LIKE YOU

4 månader, du är den bästa som finns! ♥

IRON MAN

Sitter framför tvn med Sandri, Iron man it is. Funderar på att dra på en mössa över huvet och sticka iväg till ica lite snabbt för att köpa Ben and Jerrys, vi är suuuugna. Så vi får väl dra iväg. Bjuder er på lite bilder som jag tog igår oxå. Ha det gooodt

TENHULT

Resultat från dagen kör vi på då. Vi har varit i Tenhult och tävlat, det var ett ganska litet ridhus men det gick bra ändå. Vi var felfria i både 1m o 1.10 och Pållan har varit supersuperfin, jättenöjd med rundorna så det var skooj! Vi kom hem ganska sent dock för tävlingarna började först kl 14... (det var för ponny på förmiddan) men det var värt det med 2 bra rundor med i bagaget ändå :-)

Kör på en gammal bild från Greva

TÄVLAT

Har varit iväg och tävlat, mobilen har varit urladdad och allting och jag kom precis innanför dörrn. Så uppdaterar snaaart :-)

RSS 2.0