zippie.

hej på er. har vart mycket idag. har varit hos zip sen jag kom hem från praon. klippte halva hästen (mamma gjorde), red, gjorde stallet, klippte resten av hästen. imorgon blir det tvätta och packa. tävlar i helgen. nice :-) hörs imorgon när jag får tid ♥

VET NI...?

IDOL KAN DRA ÅT H*LVETE!! ärligt, alice SÖG igår? hon fega hela låten. visst hon är bra men igår va hon kass? elin har leverarat varenda gång, hon skulle kunna åka ut och turnera imorn. om inte juryn tar med henne som wildcard så dör jag. ne men det skulle suga stenhårt! 
vad tycker ni? vem skulle gått vidare igår?
elin blom - nothing else matters




 

ja, hon är bäst.

snyggaste bakrundsbilden? yes.

prao this week

hej på er :-) har precis käkat lite. idag vart det först prao på idc. är där hela veckan. idag har jag b.la fixat fb till dom, gjort en annons och börjat fixa massa (108!) brev till olika företag. by the waay, hade bloggtorka igår som ni säkert märkte och då tog humorn in där på kvällen. hoppas ni överlevde :-) vi hörs ♥



uppsats om en ko

gammal o goooer. är jätteflummig så sitter och garvar sönder... kolla ;-) 

FAME

ooouuff, kom precis hem från fame. har varit där med skolan (cabarén) det var så j*vlans bra! helt awesome. annars då... har inte hänt så mycket idag. ridet en väldigt fin zip och sen vart lite med linus. så en helchill söndag!


feathers everywhere

och DÄR satt den, den officiella skinnjackan. gillas?

what did you say

hej på er! sitter hemma och myser i min gossetröja, behövde ngt varmt till vintern :-) vi åkte till charlies en sväng idag och kikade lite, beställde b.la ett nytt tävlingsset! ska röra mig bort mot stallet snart och rida zip som kommer va helt galen. det blir säkert intressant ...

yesterday night













18.46

nu ska jag möta upp sandra och sen träffa lite sköna kompisar. vi hörs! ♥


stupid girls

Maybe if I act like that, that guy will call me back
Porno Paparazzi girl, I don't wanna be a stupid girl
Baby if I act like that, flipping my blond hair back
Push up my bra like that, I don't wanna be a stupid girl





gammal och klockren, videon måste ses

klippning

fullspäckad dag... börjar med att klippa mig så ska dra bort till anna o göra det nu!
vi hör senare, tror jag. puss!

my love

hej på er, satt och letade efter den här låten hela kvällen igår. tillslut hittade jag den.
"bella-säger-ja-när-edward-friar-låten" älskar den!
my love - sia





trousers

gillas?



svar på kommentar

vart har du köpt leggingsarna du har på bilden? dösnygga
köpte de i nordstan, gbg. affären heter missäy i think ;-)

old times, 3 years ago

från v: lundeskog, freaket herself, emma, elin ♥

TJOBELIHO

inget nyfiken alls?

lisza today.


bhlös dag & bio

har precis kommit hem från bio! vi såg i rymden finns inga känslor, den var lite seg i början men sen var den bra :-) annars då? i eftermiddags manikängade jag i mina skor framför 2 flummiga kompisar, efter lite tips och trix kom vi fram till att det blev kenzaskorna, so gorgeous!

"nu är hoppet borta, jag tänker lipa, buhuuu"



hon trodde verkligen att jag inte kunde ta på mig skorna själv...
 


vilka skor?

hjäälp mig, dom till vänster är absolut snyggast men är de för höga? vilka tycker ni?

wildflower by kenza

såhär ser snyggingarna ut. fast jag har beslutsångest, köpte ett par andra oxå och ett par ska bort. kanske slänger upp en this or that sen. /L



Ang. varför jag inte tävlar i Ljungby...

zip har trampat sig själv, så därför kunde inte vi vara med. 
det suger stenhårt!

high heels

har shoppat monsterklackar idag, visar er imorgon. mums

time for school

nu drar jag iväg till skolan, puss på er!



Rihannas nya låt.

Detta fick mig på bättre humör, har aldrig varit något "rihannafan" men den här låten e nog de bästa jag hört från henne. let the bass be loud.
Rihanna - Only Girl

vad tycker ni om det röda håret föresten? haha. 
tycker det var skitsnyggt när hon hade det såhär ↓

åååååååh

sån j*vla otur man kan ha eller!! F*CK


accessories

details. like it?

plugg,plugg

har snart skrivet 3 sidor på inlämningsuppgiften, skönt. snart klar! skriver det sista imorgon. nu blir det lite plugg inför provet oxå... det tar aldrig sluuut! haha.





klasskort 9A

vart finns ogillaknappen? bjuder på detta haha... kollar ju inte ens i kameran. great! 

clothes

gillas? yea.

resultat från igår

LA (1m) - felfri & 4a. det regnade inget eller hade inte regnat under natten så vågade rida på mer & svänga, han var skitfin... och har varit hela helgen. längtar till ljungby nu!







uppe med tuppen

godmorgen på er, ögonlocken är tunga kan jag säga. vi ska snart packa klart allting och sen åka bort till zip. men vi hörs kanske nån gång ikväll, har ju en 4-5 timmar o göra i bilen...
/L

Lördag

hallå på er, kom nyss "hem" igen. man gör nånting hela dagen känns det som... ut och rida på morgonen, sen käka, kolla på tävlingen, ut och gå med zip, kolla på tävlingen lite till, göra i ordning zip, tävla, sen käka igen osv... men här kommer dagens resultat iaf!

LA+5 (1.05 m)
- felfri & 6a. han var jättefin idag med! imorgon hoppar vi en LA.
vi trodde det var MsvB men det var de inte :-(

en grön & en vit har det blivit so far!

nice friday

hi guys!
nu har jag tävlat och vi har käkat lite oså.
min klass startade först kl 3, så det blev lång väntan. iaf..
LA (1m) - felfri, 5a & var bästa svensk :-)
jättenöjd, han var så himla fin! på framhoppningen höll han på o hoppa o studsa så var nästan lite orolig haha... men han skötte sig, fina pojken :)



Baltic!

nu har vi landat, har varit fullt upp hela dagen. gjorde ett prov i skolan första lektionen bara och sen har det varit stress hela dagen... vi är nere i skåne iaf, längst ner i skåne dessutom på Baltic. för er som inte vet vad det är:

Det heter Baltic Cup och är en internationell tävling, det kommer ryttare från Sverige, Norge, Danmark, Finland & Holland(?). Finns en Stora och Lilla rundan och jag hoppar denna gång den lilla.

så är det på ett ungefär. imorgon hoppar vi LA, hoppas att vi ska slippa regn... det går ju på gräs. men det är jättefint här iaf, roligt :-) men vi hörs imorgon, är supertrött! natti ♥

 

lite halvstressig dag sådär

har inte suttit en minut sen jag kom hem från skolan... fick skynda till stallet för att klippa klart zip, sen hoppträna (han var skitfin!!) sen hem och tvätta honom & sen tillbaka till stallet igen och packa klart allt. nu håller jag på med att packa vanliga kläder också... så sammanfattat har det varit ganska körigt idag! nu ska jag käka & sen plugga lite till NO-provet imorgon.
puss på er!

15.52

har SUPERBRÅTTOM, blog you later...

duktigt duktigt.

right now... *pluggis*



WORK

har haft mycket skolarbete o göra idag...
glömde NOn igår så fick mycket att göra idag. tävlar i helgen så måste packa imorgon och hinner då inte med något plugg. så måste fixa klart det nu!
pusssss

älskar den här versionen...

sorry folks men om ni läser min blogg får ni stå ut med p!nkfreaket inom mig. har lyssnat sönder den här låten sen 2 år tillbaka och den är fortfarande lika bra. love this, over and out!
Sober Live In Australia (Funhouse Tour 2008)

math, spanish and... NO?

måste ta tag i plugget nu. kind of hard work, nästan. har prov i NO på torsdag, tredje veckan!? ska det inte va soft i början? i guess not. nu ska jag plugga, peace out apelzinos.



thumbs down

guess what? jag är så hes så jag knappt kan prata, målbrottet here i come eller något i den stilen. lyckades bli förkyld andra veckan i skolan så nu låter jag som en kråka. THUMBS DOWN!

LISEBERG


we love it, sagoslottet!

*seriös bild*



höjdskräcken in my ♥

och på kvällen, balder såklart ;-)


film

guess movie? ;-) 

---> GBG

liseberg it is!



bad things

får se om det blir mer bloggning idag... ingen bra kväll

lisse imorn, äntligen!

hola amigos. fredag. time to njuta. imorgon blir det liseberg med lundeskog, efterlängtat... har aldrig blivit av i sommar så det blir awesome. varnar redan nu för dålig uppdatering imorn! annars då? har hopptränat zip idag, jättefin över hinder ganska studsig i mellan men det är väl inte något nytt. nöjd iaf :-)

love u

ettochetthalftår ♥ :] 

robert gustafsson, nazisterna

hahah, älskarn :-)

look of today.


23.01

nae hörrni, time to sleep. nattinatti ♥
 


ungefär så ja.

såhär har jag sysselsatt mig utan dator. låter som jag är värsta freaket, så är det inte. just so you know. the x-effect, fortet, kameran, my lovely guitar & sen målat naglarna fem gånger om utan bra resultat. och sen ridet oxå förstås. så såg mina dagar ut på ett ungefär. life?





you got it now

har precis kommit hem, sitter och glor på finalen av fångarna på fortet nu. missade typ halva, men fortets mästare leder ju... dom e ju best ;-)

be right back

i'm back, men jag måste tyvärr skynda mig iväg... blog you later!

RSS 2.0